Gary Neville: Wan-Bissaka hatalmas tehetség

Gary Neville úgy véli, a Crystal Palace ígérete, Aaron Wan-Bissaka lehetne a Manchester United következő legendás jobb bekkje.


A fiatal védő a United menedzserének érdeklődését is felkeltette, aki szeretné újjáépíteni a klubot, mely a legutóbbi szezonban sem tudott maradandót alkotni.

 

A Vörös Ördögök korábbi jobb bekkje, Gary Neville szerint Wan-Bissaka hatalmas tehetség és úgy véli, a klubnak az a célja, hogy visszatérjen a fiatal játékosok leigazolását jelentő útra.

 

"Úgy tűnik számomra, hogy a klub vissza akar térni arra az útra (fiatalok igazolásához)" - mondta Neville.

 

 

"Az ár mindig magas lesz, mert a klubok okosak, nem tudsz 5-6 millió fontért játékosokat venni. Okosak már ebben, ráadásul a Premier League több mint 100 millió fontot hoz a csapatoknak, szóval nem kell pánikolniuk, nincs szükségük további 5 vagy 10 millió fontra. 50-60 millió fontokat akarnak."

 

"A Leicester ugyanezen az úton jár majd Chilwellel és Maguire-rel, vagy Maddisonnal. Wan-Bissaka hatalmas tehetség."

 

A fiatal bekk ebben a szezonban 35 bajnokin játszott a Crystal Palace színeiben, három gólpasszt osztott ki. A Ligakupában három alkalommal szerepelt, egy gólpasszt ott is kiosztott, valamint egy FA-kupa mérkőzés is jutott neki.

 

Kiváló teljesítményének köszönhetően klubja legjobb játékosának választották ebben a szezonban. Ha csatlakozna a nyáron a Unitedhez, a Vörös Ördögök valószínűleg sok pénzt fizetnének érte. A Palace ugyanis 60 millió fontot kér érte, amivel megdöntené Benjamin Mendy 52 milliós vételárát. A PL-ben játszó bekkek közül eddig ő a legdrágább, a Man City igazolta le Mendy-t ám ez megváltozhat a nyáron, ha Wan-Bissaka az Old Traffordra költözik.
 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!