Lukaku: Jövőm a United kezében

Romelu Lukaku felszólította a Manchester Unitedet, hogy hozzanak döntést jövőjét illetően.


A Vörös Ördögök 26 éves csatára csak 12 alkalommal tudott eredményes lenni a Premier League előző szezonjában, válogatott góljainak számát azonban már negyvennyolcra növelte, miután tegnap Belgium 3-0-s Skócia elleni győzelme alkalmával duplázni tudott.

 

Lukaku ügynöke, Federico Pastorello áprilisban a Sky Sports Newsnak már elmondta, ügyfele jövőjéről a 2018/19-es szezont követően születik majd döntés, de az Internazionale nevét elég sűrűn hallani lehetett vele kapcsolatban az elmúlt hetekben.

 

"A klubon múlik" - válaszolta Lukaku, amikor az Európa-bajnoki selejtezőn lőtt két gólját követően arról kérdezték, hogy a Manchester United játékosa lesz-e a következő szezonban.

 

 

"A klubnak kell kommunikálnia a döntéseit. Én nem fogok táptalajt szolgáltatni semmilyen pletykának."

 

"Én csak futballozom, és ez az alap kiindulási pont."

 

Lukakut 2017-ben 75 millió fontért szerződtette José Mourinho az Evertontól, és még további három év van hátra érvényes szerződéséből az Old Traffordon.

 

Azonban Ole Gunnar Solskjaer láthatóan Marcus Rashfordot tekinti első számú csatárának, Lukaku pedig azzal öntött olajat a távozásáról szóló pletykákra, hogy "álomnak" nevezte azt, hogy "előbb vagy utóbb" a Serie A-ban játszhasson.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!