Park óhajai a Wembleyre

A nagy meccsek játékosa, Park Ji-sung elszántan tekint a Wembleyben lejátszandó mérkõzés elé és megpróbál hozzájárulni ahhoz, hogy a City 35 éve tartó kupaábrándja továbbfolytatódjon.


A holnapi, világrengetõ elõdöntõ továbbjutója az FA Kupa fináléjában vagy a Bolton, vagy a Stoke City ellen léphet pályára ugyancsak a Wembley Stadionban.

Park legutóbb sokkolta a BL-ben a Chelsea-t azzal, hogy a londoniak egyenlítését követõen szinte azonnal gólt szerzett, ám érdekes, még idén nem szerepelt az FA Kupában válogatott elfoglaltságai, majd sérülése miatt.

"Nem, én még nem játszottam az FA Kupában" - mondta a dél-koreai csillag. "Remélhetõleg most majd szerepelhetek a nagy meccsen."

 


"Nem nyertem még FA Kupát. Mióta itt vagyok, ez az egy, amit nem nyertem még meg, de remélem ebben a szezonban sikerül elnyerni. Nagy múltja van ennek a sorozatnak a világ minden részén, remélem még tovább élvezhetem."

A Wembley minden tengerentúli játékosnak történelmi helyszín, minden bizonnyal Park is így van ezzel.

"A stadion nagyszerû" - mondta Parky az MUTV-nek. "Itt több szurkoló lehet jelen, mint az Old Traffordon, vagy más angol stadionban."

"A hangulat fantasztikus szokott lenni, mindig élvezetes ilyen pályákon játszani. Nagy meccs lesz, nagyon várom, hogy játszhassak én is."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!