A United meghallgatja az ajánlatokat Lukakuért

A Sky Sports News értesülése szerint a Vörös Ördögök meghallgatják a Romelu Lukakuért beérkező ajánlatokat és 75 millió font körüli összegért hajlandóak megválni a játékostól.


A manchesteri klub csak pénzt akar a belga labdarúgóért, aki még 2017-ben, Jose Mourinho irányítása alatt érkezett az Old Traffordra 75 millió fontért cserébe.

 

Az előző hónapban az SSN arról írt, hogy Antonio Conte, az Inter új menedzsere Lukakut és a Chelsea-ben játszó Victor Mosest szeretné leigazolni a nyáron. A United azonban nem kapott még ajánlatot.

 

Conte 2017-ben már egyszer megpróbálta leigazolni Lukakut, akkor még a Chelsea menedzsereként, ám a csatár a Unitedet választotta.

 

Az Internek korábban meggyűlt a baja az UEFA Pénzügyi Fair Play szabályzatával, az európai szövetség június 30-án oldja fel a klub elleni szankciókat, így várhatóan előtte nem lépnek az olaszok Romelu leigazolása ügyében.

 

 

Miután megsértették az FFP szabályait, az olasz klub 2015 májusában kötött egy megállapodást az UEFA-val. Komoly büntetést kellett fizetniük, ráadásul a tavalyi szezonban a Bajnokok Ligájában 21-re csökkentették a nevezhető játékosok számát a megszokott 25 helyett. A megállapodás része volt az is, hogy az Internek négy éven keresztül engednie kellett, hogy az UEFA nyomon kövesse, mi folyik a klub pénzügyi osztályán.

 

Egyes források szerint az Internek előbb 30 millió fontot be kell tennie a kasszába és csak utána indulhat Romelu Lukakuért. Mauro Icardi eladása segítheti ezt az ügyet, ám még nem kaptak ajánlatot az argentin csatárért.

 

Lukaku 96 alkalommal szerepelt a United színeiben, 42 gólt szerzett, ám nem tudott betalálni az ellenfelek hálójába az utolsó nyolc meccsén és sokszor Marcus Rashford került be középcsatár posztra Ole Gunnar Solskjaernál.

 

A 26 éves belga játékos néhány hete arról nyilatkozott, szívesen játszana Conte csapatában.

 

"Jó, hogy Conte elment az Interbe, számomra ő a világ legjobb edzője" - nyilatkozta Rom a Sportmediasetnek. "Nagyon szeretem a Serie A-t, akik közel állnak hozzám, azok tudják, hogy mindig is az angol és az olasz bajnokságban akartam játszani. Imádom Olaszországot!"

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!