Victor várja már a Leeds elleni meccset

A Manchester United ádáz rivalizálása a Leeds United ellen a felkészülés alatt folytatódik, ami Victor Lindelöf számára azt jelenti majd, hogy ismerős arc ellen szerepelhet.


A két csapat Perth-ben lép pályára egymás ellen július 17-én, a régi ellenfelek között ez lesz az első összecsapás azóta, hogy 2011 szeptemberében a manchesteriek 3-0-ra legyőzték az Elland Roadon a Fehéreket a Ligakupában.

 

Lindelöf izgatottan várja első fellépését a Yorkshire-i klub ellen, nem utolsó sorban azért, mert válogatott csapattársa, Pontus Jansson az ellenfél sorait erősíti immár 2016 óta, amióta már igazi hőssé vált a Leeds szurkolói körében.

 

"Soha nem játszottam ellenük, de természetesen hallottam a rivalizálásról" - mondta Victor." Még ha ez felkészülési mérkőzés is lesz, azt hiszem, kemény lesz."

 

"Van egy svéd barátom, aki ott játszik, így ez szórakoztató is lesz. Nagyon várom már a meccset."

 

Lindelöf harmadik szezonjára készül 2017-es érkezése óta és kiemelte, mennyire fontos is lesz az elkövetkezendő időszak a következő szezonra.

 

"A felkészülés nagyon fontos a csapat számára. Új játékosok érkeznek és találkoznak a keret többi tagjával, ami létfontosságú, különösen ebben a szezonban, hogy az elejétől együtt legyünk és dolgozzunk olyan dolgokon, amiket meg akarunk tenni és amikben javulni akarunk, úgyhogy igen, azt mondanám, hogy nagyon fontos a felkészülési szezon."

 

"Mikor csak épp aláírtam ide, fontos volt számomra, hogy találkozzam és csatlakozzam a játékosokhoz és a stábhoz, lássam, milyen személyiségek vannak itt és lássam, miként működik a klub. Nagyon élveztem."

 

Bár Victor és a többiek július 1-ig nem térnek vissza az AON Training Complex-be, a játékosok a szünet alatt saját munkájukat végezték, és lelkesen fognak visszatérni a felkészülésre.

 

"Profik vagyunk, szóval még ha nyaralunk is, akkor is edzünk, fenntartjuk az erőnléti állapotunkat. A felkészülés a legfontosabb, hogy minél több percet legyünk a pályán, érezzük a meccs ritmusát és dolgozzunk a taktikán, hogy mindenki pontosan tudja, mit akarunk tenni."

 

 

Akárcsak a Leeds United ellen, a United játszani fog Ausztráliában a Perth Glory-val is, majd Szingapúrban az Inter, Sanghajban a Tottenham, Oslóban a Kristiansund, Wales-ben pedig az AC Milan lesz a csapat ellenfele. Az előszezon találkozóit követően pedig, augusztus 11-én a Premier League első fordulójában a Chelsea-t fogadják a Vörös Ördögök.

 

A pályán kívül Victor nagyon várja már, hogy találkozhasson a szurkolókkal és úgy véli, minden meccs fontos szerepet játszik a meccsfitnesz elérésében.

 

"Ez egy óriási klub, amit látni is a túrán. Mindenki látni akar minket játszani és még edzeni is és igen, számunkra csodálatos elutazni a világ más pontjára és találkozni a drukkereinkkel és látni, milyen nagy és remek ez a klub."

 

"Minden összecsapás fontos számunkra. Egyes gárdák jobbak másoknál, de ez a felkészülés és minden meccs fontos nekünk!"
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!