Lukaku ügynöke már Milánóban tárgyal

A hírek szerint Romelu Lukaku ügynöke, Federico Pastorello kedden Milánóba utazott, hogy az Inter képviselőivel tárgyaljon.


Pastorello más kliensekkel kapcsolatban is tárgyal az Interrel, viszont a belga csatár jövője napokon belül eldőlhet a Unitednél, hiszen az Inter komolyan érdeklődik iránta.

 

Arra a kérdésre, hogy az Inter meg szeretné-e szerezni Lukakut, az ügynök a következőképpen válaszolt: "Igen, nyilvánosan kifejezték a céljaikat és a terveiket. Meglátjuk, hogy mi lesz."

 

"Lukaku egy álom, ilyen nehezen történhet meg, viszont hiszek abban, hogy semmi sem lehetetlen. Nem lehetetlen, és az Inter keményen próbálkozik."

 

Az Inter vezérigazgatója, Beppe Marotta ennél kicsit körültekintőbben fogalmazott: "Ez még korai" - nyilatkozta a Lukakuval kapcsolatos kérdésre.

 

 

Pastorello másik ügyfele, a fiatal Edoardo Vergani, aki jelenleg az Inter játékosa, viszont a Sassuolo játékosával, Stefano Sensivel szeretnék elcserélni: "Elsősorban Verganiról beszélgettünk, aki sürgősebb helyzetben van, hiszen a következő napokban el kell, hogy dőljön a sorsa. Emellett beszélgettünk a többiről is."

 

Az elmúlt héten a Sky Sports már hírül adta, hogy a Manchester United 75 millió font alatt nem szeretne megválni Lukakutól.

 

Az Inter viszont június 30-án kapja majd meg az UEFA-tól a Pénzügyi Fair Play elszámolásának eredményét, tehát addig nem valószínű, hogy megtörténik az esetleges üzlet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!