Hivatalos: Wan-Bissaka a Unitedé

A Manchester United örömmel erősítheti meg, hogy leigazolta Aaron Wan-Bissakát a Crystal Palace-tól. Aaron 5 éves szerződést írt alá, amely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható.


A 21 éves játékos a Crystal Palace akadémiáján nevelkedett. Profi szinten való bemutatkozására 2018 februárjában került sor, majd pályafutása első teljes felnőtt szezonjában a szurkolók és a csapattársak is a legjobbnak választották. Idén nyáron az angol U21-es válogatott tagjaként a korosztályos Európa-bajnokságon szerepelt.

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Aaron egyike a legjobb feltörekvő védőknek a Premier League-ben. Megfelelő munkabírással, tehetséggel és mentalitással rendelkezik ahhoz, hogy a Manchester Unitedben játszhasson, és pontosan illeszkedik abba a játékostípusba, amelyet kerestünk annak érdekében, hogy megerősítsük a keretet és tovább fejlődhessünk."

 

"Aaron egy fiatal, sikerre éhes játékos, aki hajlandó és akar is tanulni, ez pedig nagyon fontos az ő életkorában. Örömömre szolgál, hogy aláírt hozzánk és már nagyon várjuk, hogy nálunk folytathassa eddigi lenyűgöző fejlődési ívét."

 

 

Aaron Wan-Bissaka:

"Hihetetlen érzés és megtiszteltetés, hogy Manchester United játékosnak nevezhetem magamat. Tudom, hogy csak nagyon kevés játékosnak adatik meg, hogy ezt elmondhassa magáról."

 

"Már alig várom, hogy elkezdjük a közös munkát és beilleszkedjek a csapatba. Most lesz egy kis nyaralásom az Európa-bajnokságot követően, de már nagyon várom, hogy megkezdjük az edzésmunkát a menedzserrel és az új csapattársaimmal a felkészülési szezonban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!