Célpontban Bruno Fernandes

A Sky Sports News értesülései szerint a Manchester United le kívánja igazolni a Sporting Lisszabon játékosát, Bruno Fernandest.


Ole Gunnar Solskjaer mindenképpen megerősítené a Vörös Ördögök középpályáját, miután az elmúlt hat hónap során Marouane Fellainit és Ander Herrerat is elveszítette.

 

Egy portugál hírforrás szerint a játékos ügynöke kedden Angliába utazott, hogy meghallgassa ügyfele lehetőségeit arra az esetre, ha a Sporting vágyai teljesülnek, azaz legalább 50 millió font feletti összeget kapnak a középpályásukért.

 

 

Fernandes tavaly nyáron öt évre szóló új szerződést írt alá a portugál fővárosban, amely tartalmaz egy 31 millió fontról szóló kivásárlási záradékot. Ha egy klub ajánlata eléri a záradékban szereplő összeget - de a Sporting mégsem hajlandó eladni - Fernandes 4.5 millió fontot kap a klubtól.

 

A Sporting elnöke, Frederico Varandas elmondása szerint folynak a tárgyalások Fernandessel jövője kapcsán és reményei szerint bármilyen üzlet is jön létre a portugál válogatott kapcsán, az a klub történetének legnagyobb értékű játékoseladása lesz.

 

Fernandes egyébiránt az előző szezon során 50 tétmérkőzésen 32 alkalommal tudott eredményes lenni.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!