Mindent bevet Lukaku megszerzéséért az Inter

Az Internazionale "mindent megtesz", hogy leigazolják a Manchester United csatárát, Romelu Lukakut, állítja a játékos ügynöke, Federico Pastorello.


Az Internazionale vezetőivel történt szerda esti milánói találkozójukat követően Pastorello elárulta, a két klub tárgyalásban áll a 26 éves belga támadó potenciális átigazolása kapcsán.

 

Az előző szezonban a Serie A negyedik helyén végzett alakulatnál a nyári átigazolási időszak első számú célpontjaként tekintenek Lukakura, akit előbb 10 millió fontért két évre kölcsön vennének, majd a következő évben kötelezően 60 millió fontért meg is vásárolnának.

 

"Ez csak beszélgetés volt" - kezdte Pastorello a Sky Italianak.

 

 

"Azért beszéltem az igazgatóval [Giuseppe Marotta], hogy megértsem a klub szándékait a játékos kapcsán. A döntéseket ők hozzák, mi nem tudunk időpontot meghatározni erre."

 

"Ami egyértelmű, hogy ha az Inter akarja a játékost, akkor lépéseket kell tenniük."

 

"Az Internek komoly szándékai vannak a leigazolására, mindent megtesznek érte. A célokat nem mindig lehet elérni, de ez a kinyilatkoztatott céljuk. Jelen pillanatban ez még egy bonyolult álomnak tűnik. "

 

A Sky Sports News értesülései szerint Lukaku az új Inter menedzser, Antonio Conte kifejezett kérésére érkezhetne Milánóba, azonban a kék-feketéknek előbb játékosokat kell értékesíteniük, mielőtt az egykori Everton csatárt megvehetnék.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!