Hivatalos egyeztetés volt Lukaku ügyében az Interrel

Csütörtökön hivatalos egyeztetésen vettek részt a Manchester United vezetői, amely tárgya Romelu Lukaku esetleges átigazolása volt az Internazionalehoz.


Az Internazionale sportigazgatója, Piero Ausilio találkozott a United vezetőségével, és úgy tudni, a Vörös Ördögök csak készpénzt, és abból is 75 millió fontnyit fogadnának csak el, amennyiben a milánóiak akarják a belga válogatott csatárt.

 

"Hivatalos kapcsolatfelvétel történt két nagyon fontos klub között. Majd meglátjuk mi fog történni. Minden általunk nyomon követett játékos olyan célpont, akiről Antonio Conteval megállapodtunk. Szeretnénk eleget tenni a kéréseinek bizonyos pénzügyi keretek között" - mondta Ausilio.

 

 

Az Inter eddig csak egy két évre szóló kölcsönszerződésre tett alacsony összegű ajánlatot, amelybe belefoglalnák a játékos kötelező megvásárlását a következő évekre több részletben elosztva, de az ügylet teljes végösszege így is elmarad a United által elvárttól.

 

A Sky Sports News értesülései szerint Lukaku mindenképpen távozni szeretne, ugyanis az előző szezon második felében leértékeltnek érezte magát azáltal, hogy csak második számú csatárként számoltak vele az Old Traffordon.

 

A 26 éves játékos csütörtökön délután nem vett részt a United edzésén, helyette rehabilitációs munkát végzett társaitól külön, de a szombati, Perth Glory elleni első felkészülési mérkőzésre visszatérhet a csapatba.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!