Inter: 60 millió plusz bónuszok Lukakuért

A Sky Sports News értesülései szerint arra lehet számítani, hogy az Internazionale egy új, 60 millió fontról plusz bónuszokról szóló ajánlatot fog tenni a héten a Manchester Unitednek belga csatáruk, Romelu Lukaku megszerzéséért.


Az olaszok ajánlata, amelyet két-három évre osztanának el részletekben, a játékos végleges megszerzéséről szólna és a bónuszok segítségével kerülnének közelebb a United által kapni kívánt árhoz.

 

Múlt héten az Inter sportigazgatója, Piero Ausilio személyes találkozójukkor megtudta a United vezetőségétől, hogy 79 millió fontot kívánnak kapni a 2017-ben az Evertonból szerződtetett támadóért.

 

 

Az új ajánlat, amely három egymás utáni évben 9, 27 és 27 millió fontos részletekben való fizetést tartalmaz, mindenképpen előrelépés a milánóiak részéről, akik először két éves kölcsönvételben gondolkodtak.

 

A Sky megtudta, a Serie A-ban szereplő klub elöljárói figyelembe veszik, hogy az angol átigazolási időszak három hét múlva lezárul és tudják, hogy a Unitednek időre lenne szüksége a világbajnoki bronzérmes góllövőjük pótlásának megtalálására.

 

Lukaku jelenleg a Manchester United felkészülési túráján, Ausztráliában tartózkodik és holnap várhatóan pályára is lép majd a Leeds United ellen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!