Edwin: Nem volt szerencsénk

A kapus szerint semmi szerencséje nem volt a Vörös Ördögöknek a City elleni FA kupa elõdöntõn.


A holland hálóõr hitt at együttesben, ám elmondta, a csapat a záró szakaszban fáradt volt.

Ám reméli, hogy kedden a keret sokkal jobban teljesít a St.James' Parkban és bízik abban, hogy a Liverpool holnap szívességet tesz az Arsenal ellen.

"Kicsit lassan kezdtünk, majd gyorsan két helyzetünk következett" - mondta Van der Sar az MUTV-nek. "Ha csak az egyik bement volna, talán más meccs lett volna és nekik kellett volna üldözni minket."

"A második félidõben, mikor gólt szereztek és tíz emberre fogytunk, nagyon nehéz volt a helyzet, hogy egyenlítsünk. Volt néhány kisebb-nagyobb lehetõségünk, de egyik sem valósult meg. Reménykedtünk a híres hosszabbításos gólban, de a szerencse nem volt mellettünk."

"A pályára lépõ játékosok mindannyian felelõsek ezért, nem nyújtottuk azt, amit megszoktak tõlünk."

"A City megpróbált mindent, hogy erõsek és szervezettek legyenek. A vége felé pedig behozták Wright-Phillipset, akinek akkorra sokkal több területe lett elöl. Az utolsó 20 percre kicsit elfáradtunk. Az utóbbi 3-4 hétben nagyon sok meccset játszottunk és védekezni mindig könnyebb, mint gólt szerezni."

 


A Newcastle elleni mérkõzés újabb teszt lesz a United számára, képesek lesznek-e felállni a szombati csalódásból.

"Ez majd függ az eredménytõl" - mondta Edwin arra a kérdésre, vajon hasznos-e az, hogy ilyen hamar jön a következõ találkozó. Van két napunk, hogy feldolgozzuk a mait és felálljunk, mert a keddi nagyon fontos mérkõzés lesz."

"Elõször is meg kell nézni északi barátainkat holnap az Arsenal ellen és reménykedni, hogy jó eredményt érnek el."

"Játékosként soha nem gondolunk a duplázásra. Tudjuk, melyik találkozó jön és arra fogunk koncentrálni és reménykedünk, hogy a másik két trófeát sikerül begyûjteni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!