Conte: Lukaku fontos az Internek

Antonio Conte szerint "fontos" az Internek, hogy a nyáron leigazolják Romelu Lukakut a Manchester Unitedtől.


A Sky Sports News értesülései szerint az olasz klub 63 millió fontos ajánlatot tett a belga támadóért, amelyet több szezonra elosztott részletekben fizetnének ki, ám a Unitednél kitartanak amellett, hogy több pénzt szeretnének érte kapni, mint a két évvel ezelőtti 79 millió fontos vételára.

 

Lukaku jelenleg a Vörös Ördögök felkészülési túráján vesz részt Ázsiában, de az eddigi két mérkőzés egyikén sem szerepelt, Ole Gunnar Solskjaer pedig ma megerősítette, hogy sérülés miatt a szombati Inter elleni International Champions Cup összecsapást is kihagyja.

 

 

Amikor a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón arról kérdezték, frusztrálja-e, hogy kevés előrelépés történt Lukaku leigazolásának ügyében, Conte így válaszolt:

"A frusztráció túlzottan erős szó erre. Lukaku a United játékosa, ez a realitás."

 

"Mindenki nagyon jól tudja, hogy kedvelem ezt a játékost, még a Chelsea menedzsereként is megpróbáltam leigazolni a múltban. De megismétlem: Lukaku ma a United játékosa. Nagyon tisztelem a Unitedet."

 

"Fontos játékosnak tartanám ahhoz, hogy jó irányba tudjunk fejlődni. Mi tudjuk, hogy mi a jelenlegi helyzetünk; majd meglátjuk mi fog történni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!