Vidic feltüzelné a társait

Nemanja Vidic szerint a Manchester Unitednek el kell felejtenie a Manchester City elleni kudarcot és koncentrálni kell arra, hogy a 19. bajnoki cím a zsebbe kerüljön.


A Vörös Ördögök kapitánya beszélt arról, fel kell állniuk a City elleni elbukott FA kupa elõnöntõbõl és kedden meg kell szerezniük a három pontot.

"Az utóbbi hetekben több mérkõzést is játszottunk, a következõ pedig a Newcastle elleni lesz idegenben, ami mindig nagyon nehéz találkozó" - mondta Vida az MUTV-nek.

"El kell felejtenünk a City elleni bukást és koncentrálnunk kell arra, hogy megnyerjük a bajnokságot. Nem lesz könnyû, de mindent meg kell tennünk, jó focit kell játszanunk és meg kell próbálnunk elhódítani a bajnoki címet."

 


Tegnap Yaya Touré gólja végül döntõnek bizonyult a rendkívül feszült, ideges összecsapáson, Vidic pedig tudja, a második félidõben mutatott teljesítményük az oka a vereségüknek.

"Volt 2-3 lehetõségünk az elsõ félidõben, de nem sikerült gólt szerezni" - folytatta a csapatkapitány. "Amit õk összehoztak, azok a távoli lövések voltak, de hogy nem válaszoltunk a góljukra, az a döntõnkbe került."

"Nem azt játszottuk a második félidõben, amit kellett volna. Nyitottabban, feljebb tolva játszottak és végül szereztek egy gólt. Volt néhány jó lehetõségünk jobbról, azt hiszem, kellett volna kezdenünk ezzel valamit, de nem sikerült. Sokat beszéltünk a koncentrációról, de ma nem koncentráltunk eléggé."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!