Moyes megkérdőjelezi a United átigazolási politikáját

David Moyes megkérdőjelezte a Manchester United átigazolási politikáját a Sir Alex Ferguson visszavonulása utáni időszakra vonatkozóan.


A Vörös Ördögök jelenlegi menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer első teljes szezonjára készülhet az Old Traffordon abban a reményben, hogy sikerült javítaniuk az előző szezonbeli bajnoki hatodik helyezésükön, amely okán a Bajnokok Ligája indulásról is lemaradtak.

 

A United Ferguson visszavonulása, azaz a 2012/13-as szezon óta nem tudott bajnokságot nyerni. Az azóta eltelt időszakban menesztették a klub kispadjáról David Moyest, Louis van Gaalt és José Mourinhot is, annak ellenére, hogy 700 millió font körüli összeget költhettek új játékosokra.

 

Moyes, aki öt évvel ezelőtt, 10 hónapnyi munkaviszony után veszítette el állását, elárulta, nem biztos benne, hogy a klubnál tiszta és egyértelmű vízióval rendelkeznek az átigazolások kapcsán.

 

 

"Már egy ideje eléggé nehezen követhető, hogy milyen irányt kíván követni a United" - kezdte a skót szakember a Mirrornak.

 

"Nem igazán vagyok biztos benne, hogy marketing okokból szerződtetnek-e játékosokat, amelyben egyébként fantasztikusak, vagy a pályán nyújtott teljesítményük miatt."

 

"A Manchester United nagy értékekkel és klasszisokkal rendelkezett. A Manchester United értékei nem mindig abban rejlettek, hogy a legdrágább játékosokat vásárolták meg, hanem a saját útjukat járva kinevelték az akadémiáról a tehetségeket, illetve a legjobb fiatal játékosokat szerezték meg."

 

"Most és újra arra lenne szükségük, hogy egy olyan típusú játékost szerződtessenek, mint Eric Cantona, aki a különbséget képes jelenteni, de ilyen volt Robin van Persie is."

 

"Soha nem gondoltam azt, hogy egy olyan klub volnának, akik szerint csak a pénzköltéssel lehet sikert elérni, de ha szükségük van rá, akkor képesek arra is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!