Kölcsönlesen: Ajosé ismét betalált

Kilenc fiatal Vörös Ördög szerepel kölcsönben távol az Old Traffordtól. Lássuk, hogyan szerepeltek legutóbb...


Nicky Ajosé ismét gólt szerzett a Bury csapatában. A Barnet felett aratott 2-0-ás gyõzelem folyamán õ szerezte csapata elsõ gólját a League Two-ban. (negyedosztály - a szerk.) A United csatár - aki elõzõ héten kétszer volt eredményes a Northampton elleni 4-2 alkalmával - immár 13. gólját szerezte a szezonban.

A Premier Leagueben, Danny Welbeck 70 percet kapott a Sunderlandben, ám annak ellenére, hogy csatártársával, Asamoah Gyannal jól megértették egymást, 2-0 arányú vereséget szenvedtek a kiesés elõl menekülõ Birminghamtõl. A Fekete Macskák nagyon rossz szériában vannak, míg néhány hónapja akár az Európa-liga helyezés is közelinek tûnhetett, mára már csupán 5 pont az elõnyük a legjobb kiesõvel szemben.

Tom Cleverley és a Wigan elõször a szezon során kijutott a kiesõ zónából, miután egy nagyon fontos 3-1-es gyõzelmet arattak a Bloomfield Roadon, a Blackpool vendégeként. A United fiatalja az egész meccsen pályán volt, közremûködve a fontos gyõzelemben.

 


Mame Biram Diouf a cserepadon ült végig csapata 2-0-ás veresége alkalmával, melyet az Everton ellen szenvedtek el.

Irány a Championshipbe, Ritchie De Laet tehetetlen volt abban, hogy csapata, a Portsmouth ne szenvedjen 3-0 arányú vereséget a feljutásra is esélyes Cardifftól.

Corry Evans gyõztes csapat tagja volt, ugyanis a Hull City legyõzte a Doncastert, mellyel már csak két pontra vannak a play-offot jelentõ helytõl.

Danny Drinkwater a Leeds ellen erõsítette a Watfordot egy drámai 2-2-es döntetlen alkalmával. Danny az elsõ félidõben állt be a sérülést szenvedõ Ross Jenkins helyére az Ellen Roadon. (Leeds otthona - a szerk.) Malky Mackay csapata a 86.percben még Andreas Weimann lövését követõen gyzelemre állt, ám pillanatokkal késõbb katasztrófa érte õket, mivel Tony Deeney öngóljával elúszott az elõnyük a Leeds ellen, de végül sikerült egy pontot szerezniük.

Át Itáliába, Federico Macheda nem szerepelt a Sampdoria Milan elleni 3-0 arányú veresége alkalmával sem.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!