Edwin bízik a United karakterében

Van der Sar a United erõs karakterét dicsérte az újabb nagyon fontos bajnoki elõtt.


Sir Alex Ferguson "trófeavadászai" kedden a Newcastle ellen játszanak annak lehetõségeként, hogy kilenc pontra növeljék elõnyüket a Barclays Premier Leagueben.

A veterán kapus - aki a szezon végén visszavonul - elismerte a szezon korábbi szakaszában az idegenbeli formájuk nem segített önbizalmukon, de tudja, a játékosok nagyon jó hangulatban vannak annak ellenére, hogy nem sikerült bejutniuk az FA kupa döntõjébe.

"A szezon elsõ felében kicsit szedett-vedettek voltunk" - mondta Edwin. "Kaptunk néhány gólt az utolsó percekben. Ez nem tett túl jót az önbizalmunknak. Természetesen szükséged van mentális erõre minden olyan játék után, amikor az utolsó percekben kapsz gólt vagy nem megy a gólszerzés. Ez a helyzet mindig tesz veled valamit."

 


A holland hálóõr elismerte, a sérülésbõl felépülõ Rio Ferdinand, Antonio Valencia és Ji-sung Park lendületet adott a csapatnak.

"Ha Rio vagy Antonio vagy Park visszatér a csapatba, az nagyon jó érzés" - folytatta Edwin. Nagyon erõs keretünk van. Rio tapasztalata Vidiccsel párosulva nagyon fontos. Szeretek velük játszani. Jó tudni, hogy két ilyen minõségi védõ van elõttem. Ez könnyebbé teszi a munkámat, adhatom az utasításaimat, amivel a csapat kiegyensúlyozott lehet."

"Ha valaki megy elõre, Carrick tudja, hátul kell maradnia. Ha Evra megy elõre, O'Shea tudja, maradnia kell hátul. Ez egy nagy egyetértést jelent számunkra jelenleg."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!