Lindelöf: A megfelelő felkészülés a jó kezdés kulcsa

Victor Lindelöf hiszi, hogy a Manchester United jól sikerült szezonrajtja a csapatba kerülésért folytatott versengésnek és a plusz energiáknak köszönhető.


A svéd válogatott bekk is tagja volt a Wolves elleni hétfői, 1-1-es bajnoki döntetlen alkalmával változatlanul felálló védőnégyesnek, amelyben a nyári igazolás Harry Maguire-rel alkották a belső védőpárost.

 

Bár Eric Bailly sérült, Phil Jones, Chris Smalling, Marcos Rojo és Axel Tuanzebe harcban áll ezért a két pozícióért, amely segít abban, hogy az egykori Benfica játékos két lábbal a földön maradjon.

 

"Jó játékosok alkotják a keretünket és mindenki játszani akar" - kezdte Lindelöf a MUTV-nek adott exkluzív interjújában.

 

"Az első két mérkőzésünkön ugyanaz a hátsó ötös [David de Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw] játszott és szerintem jól teljesítettünk, de mindig nem könnyű ezt a szintet hozni."

 

"Mindig lesz olyan a keretben, aki ég a vágytól, hogy beverekedje magát a csapatba, de ilyen a futball. Ez nagyon fontos dolog számunkra és jó, hogy ilyen csapatunk van."

 

"Nagyon fontos egy csapaton belül, hogy legyen versenyhelyzet a kezdőcsapat helyeiért. Ha ez nincs meg, akkor előfordulhat, hogy nem hajtasz eléggé ahhoz, hogy a következő szintre lépj. Most mindennap ezt tesszük és szerintem pontosan ez az, amellyel előrébb léphetünk."

 

 

Lindelöf hiszi, hogy a felkészülési szezonban elvégzett kemény munka által a Manchester United játékosai jobb erőnléti állapotnak és állóképességnek örvendenek a Premier League-ben.

 

A Vörös Ördögök a Chelsea ellen 4-0-ra megnyert idénynyitón, és a Wolves elleni 1-1 alkalmával is erősen fejezték be a mérkőzést, amely azt mutatja, hogy a játékosok képesek az elvárt intenzitással játszani 90 percen keresztül is.

 

"Nagyon keményen dolgoztunk [a nyáron], ezt pedig az eddigi mérkőzéseken is látni lehetett" - tette hozzá.

 

"Most sokkal többet futunk és képesek vagyunk akár a 80. vagy a 90. percben is a legmagasabb intenzitással sprintelni. A futballban nagyon fontos, hogy ezt megtudjuk tenni. Ez nagyszerű."

 

"Szerintem a szurkolók mindig is mögöttünk álltak, mi pedig rengeteget fejlődtünk. Úgy vélem, hogy Ole és edzői stábja irányításával még többet is fejlődhetünk. Azt gondolom, hogy csapatként is nagyon keményen dolgozunk egymásért és mindezt rengeteget futva tesszük. Ez az, amit a szurkolóink is látni akarnak tőlünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!