James: Össze akarjuk szedni magunkat

Daniel James szombaton ismételten gólt szerzett az Old Traffordon a Manchester United színeiben, de ezúttal más végjátéka lett a mérkőzésnek, csapata ugyanis csalódást keltő 2-1-es vereséget szenvedett a Crystal Palace-tól.


A walesi válogatott játékos, aki a Chelsea elleni 4-0-ra megnyert idénynyitón góllal mutatkozott be újdonsült csapatában, egyenlített ki a Sasok ellen és hiszi, hogy a Vörös Ördögök többet érdemeltek volna a mérkőzésen javult második félidei teljesítményük okán.

 

"A gólunk után még hátra volt három-négy perc, a közönség mögöttünk állt, irányításunk alatt tartottuk az eseményeket és hajtottunk a győzelemért" - kezdte James a MUTV-nek a lefújást követően.

 

"Sajnos egy kontrával azonban feltörték a védekezésünket és betaláltak."

 

Úgy tűnt, hogy a csapat 21-ese legalább egy pontot otthon tart a manchesterieknek a Stretford End előtt a 89. percben szerzett góljával. Azonban a hazai szurkolók öröme nem tarthatott sokáig, Patrick van Aanholt ugyanis a hosszabbításban belőtte a mindent eldöntő győztes gólt, azt követően, hogy az első félidőben is a londoniak vezettek Jordan Ayew-nak köszönhetően.

 

James örül, hogy újabb találatot írhattak fel a statisztikusok a neve mellé, ugyanakkor természetesen nagyon sajnálja, hogy elszenvedték szezonbeli első vereségüket.

 

 

"Egyértelmű, hogy nagyon örülök a gólomnak. Ez egy olyan dolog, amit szeretnék folytatni és amelyben szeretnék fejlődni" - tette hozzá.

 

"Viszont ez egy csapatjáték, mi pedig nem tudtunk nyerni, úgyhogy természetesen csalódott vagyok."

 

A Manchester United már James kései gólja előtt is közel állt az egyenlítéshez, Marcus Rashford azonban a kapufát forgácsolta szét büntetőből azt követően, hogy Paul Pogba révén már a Wolves ellen is kimaradt egy büntető a csapatnál. James azonban teljes vállszélességgel támogatja csapattársát és hiszi, hogy az angol válogatott játékosnak csak balszerencséje volt a tizenegyesnél.

 

"Nagyszerű lövés volt, szerintem csak balszerencsés volt."

 

"De ahogy a mérkőzés képén is látható volt, az egész második félidőben uraltuk az eseményeket és meg is szereztük az egyenlítést. Ennél többet érdemeltünk volna."

 

Hétvégén egy déli túra vár a Southampton vendégeként a csapatra, akik a szezon első pontjait szerezték az előző fordulóban a Brighton 2-0-s legyőzésével. James elismeri, vereségük következtében nagyon hosszúnak fog tűnni számukra a Szentek elleni mérkőzésig tartó időszak, de a csapat már előre tekint a szombat ebédidőben lejátszandó mérkőzésre.

 

"Helyre akarjuk hozni a történteket. Ez egy olyan mérkőzés, amelyre visszatekintve ki kell elemeznünk, hogy mit csinálhattunk volna jobban."

 

"A Southampton ellen a következő fordulóban teljesen más erőpróba vár ránk, nekünk pedig készen kell rá állnunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 4. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!