Optimisták az Internél Alexis kölcsönvétele kapcsán

A Sky Italia értesülései szerint az Internazionalenél továbbra is optimisták, hogy megtudnak egyezni a Manchester Uniteddel Alexis Sanchez kölcsönvételéről.


A Sky Italia szerint folytatódnak a tárgyalások a két klub között arról, hogy egy szezonra szóló időtartamra kölcsönben Olaszországban játsszon a chilei, amely a milánóiaknak 11 millió fontjukba kerülne.

 

A 30 éves válogatott játékos 2018 januárjában egy Henrikh Mkhitaryannal közös csereüzlet keretében került az Old Traffordra az Arsenaltól, de mióta elhagyta Észak-Londont csak 3 bajnoki gólt szerzett.

 

 

Egész nyáron arról szóló pletykák keringtek, hogy Sanchez távozni fog a Vörös Ördögöktől, miután ebben a szezonban sem tűnik úgy, hogy Ole Gunnar Solskjaer együttesénél komolyan számítanának rá.

 

Azonban a United francia támadója, Anthony Martial sérülést szenvedett a Crystal Palace ellen 2-1-re elveszített múlt szombati bajnokin, viszont az Internél még így is reménykednek benne, hogy ez nem fogja meghiúsítani a kölcsönvételt.

 

A 130-szoros válogatott szélső jó benyomást keltett a nyári Copa American Chile képviseletében, de a torna bronzmérkőzésén sérülést szenvedett. Eddig még a szezon egyetlen meccsnapi keretében sem kapott helyett a Premier League-ben, azonban erőnléti állapotának javulásával a múlt kedden zárt kapuk mögött játszott Sheffield United elleni barátságos mérkőzésen pályára léphetett.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!