Megállapodtak a felek Sanchez kölcsönügyletéről

A Sky Sports News értesülései szerint az Internazionale megállapodott a Manchester Uniteddel Alexis Sanchez kölcsönvételéről.


A 10 hónapra szóló megállapodás 6 millió fontjába fog kerülni a Vörös Ördögöknek, az Internek pedig nem lesz opciós joga Sanchez megvásárlására a szezon végén.

 

A Sky Italia információi alapján úgy tudni, hogy a Serie A tavalyi negyedik helyezettje 4.5 millió fontot fog állni a chilei játékos béréből és szerdán érkezik meg Milánóba, hogy részt vegyen a kötelező orvosi vizsgálatokon.

 

 

Sanchez jó benyomást tett Chile válogatottjának színeiben a nyári Copa American, ám egy, a torna bronzmérkőzésén elszenvedett sérülése miatt ebben a szezonban klubszinten még nem léphetett pályára tétmérkőzésen, csak egy Sheffield United elleni zárt kapus barátságos összecsapáson.

 

Alexis távozásával a United keretében bevethető támadósor mindössze három fősre olvad, Ole Gunnar Solskjaer ugyanis így csak Anthony Martialra, Marcus Rashfordra és Mason Greenwoodra számíthatna. Ráadásul elképzelhető, hogy Martialt nélkülöznie is kell, miután a Crystal Palace ellen 2-1-re elveszített bajnokin térdín sérülést szenvedett.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!