Nincs szankció a United ellen

A United megmenekült a büntetéstõl a Wembleyben történt incidens után.


A Manchester United elnézést kért a történtekért és megúszta a büntetést, mivel a Wembley egyik öltözõjének falában kár keletkezett a hétvégi mérkõzés után.

 

A Vörös Ördögök felhívták az FA figyelmét a kárra, ugyanis szombat estére egy rúgás nyomai látszódtak a United öltözõjének falán, miután a csapatot a városi rivális City búcsúztatta az FA Kupa elõdöntõjében. Az okozó egyébként a United erõnléti edzõje, a képen látható Tony Strudwick volt.

 

Sürgõsségi javítást kellett eszközölni, így másnap már a Stoke City is használatba vehette az öltözõt.

 

Voltak javaslatok arra, hogy az FA kiküldje a javítás számláját a Unitednek vagy írjanak egy levelet, hogy emlékeztessék a klubot, ez az õ kötelezettségük.

 

Azonban FA források szerint, arra a döntésre került sor, hogy hagyják az ügyet elfekvõben.

 

 

A Manchester United is megszólalt ez ügyben: "Felhívtuk a figyelmüket szombat este a történtekre, elnézést kértünk és felajánlottuk, hogy megtérítjük a kárt."

 

"Körülbelül három inch átmérõjû, felületi sérülés volt ez és nem egy lyuk."

 

Az sem valószínû, hogy fegyelmi eljárás indul a szombati események miatt a klub ellen. A mérkõzés után Rio Ferdinand és pár United játékos kissé elmérgesedett szócsatát vívtak Mario Balotellivel, miután a Kékek csatára csapata címerét mutogatta a United szurkolói felé az 1-0-s City gyõzelmet követõen.


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!