Smalling kölcsönben Rómában köthet ki

A Sky Italia értesülései szerint a Manchester United védője, Chris Smalling közel áll hozzá, hogy 3 millió euró fejében egy évre kölcsönben az AS Roma együtteséhez igazoljon.


A 29 éves bekk csütörtökön a United központjában járt távozása előkészítésének érdekében, ma este pedig már Olaszországba repül, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon.

 

A tárgyalások kedden kezdődtek a klubok között, amelyek elején a United játékosa opcionális vételi jogáért 20 millió eurót kért volna, ám végül a hosszú bürokratikus ügymenet, és ezzel együtt az ügylet kútbaesésének elkerülése érdekében inkább csak egy évre szóló kölcsönadás mellett döntöttek.

 

 

Az angol válogatott védő a Premier League idei szezonjának egyik fordulójában sem került be a Vörös Ördögök meccsnapi keretébe, míg az olasz fővárosban tapasztalt játékossal kívánták megerősíteni védelmüket, miután Daniele Rugani, Dejan Lovren és Toby Alderweireld leigazolása sem sikerült a nyáron.

 

Smalling a Manchester United jelenlegi keretének legrégebb óta szolgáló tagja mióta 2010-ben 7 millió fontért szerződtették a Fulhamtől, Ole Gunnar Solskjaer ideiglenes decemberi kinevezése óta pedig állandó tagja volt a csapat kezdőjének. Harry Maguire világrekord összegért történt nyári leigazolása után azonban hátrébb került a csapaton belüli rangsorban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!