Sir Alex optimista a döntetlen után

Sir Alex Ferguson a Newcastle elleni gól nélküli döntetlent követõen is bízik abban, hogy megszerzik a rekordnak számító 19. bajnoki címet.


A Fõnök elismerte, nehéz útjuk volt Newcastlebe és úgy érzi, a legnagyobb kihívókkal - Arsenal és Chelsea - szembeni hamarosan következõ mérkõzések kulcsfontosságúak lesznek abban, hogy a Barclays Premier League elsõ helyét megtartsák.

"Magabiztos vagyok, egy nehéz mérkõzésen vagyunk túl. A szezon ezen szakaszában nagyon jó pozícióban vagyunk, jobb helyzetünk van, mint volt szombaton. Egy mérkõzést letudtunk, már csak öt van hátra" - mondta Fergie.

 


"Úgy gondolom, a Chelseat is figyelnünk kell, hogy a sorozatos három hazai mérkõzését hogyan teljesíti. Két nagyon fontos találkozó jön - idegenben az Arsenal és otthon a Chelsea ellen. De a gólkülönbségünk is jobb, mint a Chelseanek, így szerintem jobb helyzetben vagyunk jelenleg."

Sir Alex továbbra is úgy gondolja, fontos a rotáció csapatánál, miután a hétvégi meccshez képest öt helyen változtatott a menedzser.

"Átszerveztük a csapatot, mert próbáltuk a legfrissebb játékosokat megtalálni" - folytatta a skót szakember. "Mindent megtettünk, amit lehetett. Muszáj volt, mert a Wembley egy lassú pálya, ami fárasztó a játékosoknak. Szerencsére a pályán lévõk nem mutatták jelét annak, hogy fáradtak lennének, végig energikusan, kihívásra várva játszottak, ami nagyszerû a szezon vághajrájára nézve.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!