Carrick: Tovább kell lépnünk

Michael Carrick ragaszkodik ahhoz, a Vörös Ördögöknek minél hamarabb számûzni kell csalódottságukat és vissza kell térniük a helyes útra.


A középpályás gondolatai szinte már a védjegyükké vált utolsó pillanatban szerzett gól körül jártak, mikor egykori csapattársa, Danny Simpson saját büntetõterületén belül megtámadta Javier Hernandezt. Ám a játékvezetõ, Lee Probert nem hogy tizenegyest nem ítélt, még Chicharito kapott sárga lapot mûesésért.

"Azt hittem, tizenegyes. Megnéztem a TV felvételt utána és találkozott a két játékos lába" - mondta Carrick az MUTV-nek.

"Kiabáltam a büntetõ miatt és már arra gondoltam, újabb késõi góllal nyerünk. Csalódott voltam, hogy nem adták meg nekünk."

 


Carrick elismerte, a Newcastle jobb volt az elsõ félidõben, de a szünet után a Vörös Ördögöktõl többen sokkal jobban teljesítettek.

"Úgy hittük, elég jól játszottunk a második félidõben ahhoz, hogy egy gólt szerezzünk. Giggsynek volt 1-2 helyzete és ott volt Chicha büntetõs szituációja."

"Gyõzelemért jöttünk, így csalódottak vagyunk. Most úgy érzem, nem egy pontot szereztünk, hanem kettõt elhullajtottunk, de tovább kell mennünk."

"Jó helyzetben vagyunk és a szombati mérkõzés ismét egy nagy meccs lesz számunkra."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!