Van der Sart "érdekli" a sportigazgatóság

Edwin van der Sar elárulta, "érdekli" annak a lehetősége, hogy a Manchester United sportigazgatója legyen.


Már hónapok óta témát szolgáltat az az értesülés, hogy a Manchester United sportigazgatót szerződtetne annak érdekében, hogy csökkentsék az Ed Woodward ügyvezető igazgató vállára nehezedő felelősséget, azonban eddig még nem történt bejelentés az ügyben.

 

A Vörös Ördögök korábbi kapusa, Edwin van der Sar jelenleg az Ajax vezérigazgatójaként tevékenykedik, a holland csapat kivételes tehetségeket képző akadémiájának segítségével pedig hihetetlen felemelkedést produkált vezetésével a fővárosi klub. Jelenleg boldog Amszterdamban, de nem zárja ki annak lehetőségét, hogy visszatérjen Manchesterbe.

 

"A családom, a feleségem, a gyerekeim és a barátaim mellett két szerelmem van az életben - az Ajax, amely kiválasztott és lehetőséget adott a futball világában való tündöklésre, és a Manchester United, akik segítettek abban, hogy még a karrierem végén is fejlődhessek" - kezdte a Planet Futbol TV-nek.

 

"Természetesen érdekelne egy ilyen pozíció, de szerintem először még tanulnom kell itt az Ajaxnál és tovább kell magamat képeznem."

 

"Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. A United egy fantasztikus klub, amely hatalmas szurkolótáborral rendelkezik szerte a világban."

 

 

Van der Sar 6 évet töltött el az Old Traffordon, amely során négy bajnoki címet gyűjtött be a csapattal és kivédte a 2008-as Bajnokok Ligája döntő sorsdöntő büntetőjét a tizenegyespárbajban. A 48 éves korábbi kiváló kapuvédő szerint ő alkalmas lehet annak a pozíciónak a betöltésére, amelyre megfelelő személyt keresnek egykori klubjánál.

 

"Én vezérigazgató vagyok az Ajaxnál, a United pedig más pozícióra, sportigazgatónak keres embert. Ez egy másik szerepkör" - tette hozzá.

 

"De természetesen azért tudok egyet s mást a futballról."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!