Smalling visszatér majd a római kölcsönből

Egy éves római kölcsönszerződése lejáratát követően vissza fog térni a Manchester Unitedhez Chris Smalling, értesültek a Sky Sports News hírforrásai.


A védő beleegyezett, hogy az idei szezont teljes egészében az olasz fővárosban töltse kölcsönben, annak ellenére, hogy egyes szóbeszédek szerint a United és a Roma között a játékos végleges átigazolásáról szóló tárgyalások folytak.

 

Megbízhatónak tekinthető hírforrások most arról számoltak be, hogy ilyen egyeztetések nem történtek Smalling kapcsán, aki eddig hat mérkőzésen lépett pályára a Farkasok színeiben, akik legutóbbi négy bajnokijukon csak két gólt kaptak.

 

 

A 29 éves angol válogatott bekk azt követően vált augusztusban létszámfelettivé az Old Traffordon, hogy a klub világrekordnak számító összegért leigazolt Harry Maguire-t, emellett pedig visszatért az Aston Villánál töltött kölcsön időszakából Axel Tuanzebe, és ezt követően igazolt ideiglenesen, 2.71 millió font ellenében az AS Romahoz.

 

Smalling szeptemberben egy mérkőzés legjobbja elismerést is begyűjtött, amikor a Roma 1-0-s Lecce elleni győzelme alkalmával a tisztázások, a szerelések és labdaszerzések tekintetében is élen járt.

 

A Roma jelenleg a Serie A ötödik helyén áll az AC Milan 2-1-es hétvégi legyőzését követően.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!