Hírek McTominay és Maguire állapotáról

Harry Maguire és Scott McTominay is problémákkal fejezte be a Partizan Belgrád ellen 3-0-ra megnyert Európa-liga csoportmérkőzést, így Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált az állapotuk kapcsán.


A Vörös Ördögök bár könnyedén biztosították továbbjutásukat a második számú európai kupasorozat csoportköréből, mindez áldozattal járhatott, Scott McTominay játéka ugyanis kérdésessé vált a Brighton & Hove Albion elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésre vonatkozóan.

 

McTominay egy második félidőben elszenvedett elkésett szerelési kísérlet áldozatává vált és bár kezdetben úgy tűnt, hogy nincsen nagyobb baja, a pályát végül bicegve hagyta el, helyére pedig Jesse Lingard állt be csereként.

 

Maguire végig a pályán töltötte a szerbek elleni 90 percet, de a szünet után egy ponton nem tűnt komfortosnak a pályán, amikor húzódásgyanút állapíthattunk meg nála.

 

 

"Szerintem Harry rendben lesz" - magyarázta Ole a MUTV-nek.

 

"Egyébiránt be is tudta fejezni a mérkőzést."

 

"Scott inkább ad okot aggodalomra, de majd meglátjuk, hogy miként tud rehabilitálódni a következő néhány napban."

 

"Ő azt mondta a pályán, hogy rendben lesz. Kemény srác, de le kellett jönnie. Azonban abban reménykedek, hogy vasárnapra rendben lesz. Nem tudom mit várhatunk."

 

"A bokájával akadt problémája."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!