McTominay kikerült a skót keretből

A Manchester United középpályása, Scott McTominay kényszerű okokból kikerült a skót válogatott Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretéből.


A Vörös Ördögök akadémiáján pallérozódott játékos bokáját hétfőn vetették alá orvosi vizsgálatoknak, amelyet követően kikerült Steve Clark keretéből, amely csütörtökön Ciprus vendége lesz, majd kedden pedig Kazahsztánt fogadják.

 

McTominay előzőleg múlt csütörtökön, a Partizan Belgrád elleni győztes Európa-liga csoportmérkőzésen sérült meg, de aztán vállalni tudta a játékot a Brighton & Hove Albion vasárnapi vendégjátékakor, így továbbra is az összes idei bajnoki mérkőzésen ott lehetett a pályán.

 

 

A 3-1-re megnyert mérkőzés hosszabbításának perceiben azonban McTominay elterült a földön és a bokáját fájlalta. Bár a pályára beküldött hordágyra végül nem kellett felfeküdnie, segítségre volt ahhoz szüksége, hogy lebicegjen az oldalvonal mellé.

 

A Unitednél most abban reménykednek, hogy a 22 éves középpályás kezelésének köszönhetően hamarosan újra bevethető lesz. A következő tétmérkőzésükre november 24-én, a Sheffield United ellen kerül majd sor idegenben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!