Még nem érkezett ajánlat Smallingért

A Sky Sports News értesülései szerint még nem kapott ajánlatot Chris Smalling kölcsönszerződésének véglegesítésére az AS Roma együttesétől a Manchester United, annak ellenére, hogy az olasz fővárosban hajlanának az üzlet nyélbe ütésére.


A Vörös Ördögöknél továbbra is arra számítanak, hogy a védő kölcsönszerződése lejártával visszatér majd az Old Traffordra azt követően, hogy több játéklehetőség reményében egy évre engedélyezték számára, hogy a Serie A-ban szereplő klubhoz szerződjön ideiglenesen.

 

Smalling kivirágzott a Paulo Fonseca irányítása alatt lejátszott 10 mérkőzésen és legutóbb arról nyilatkozott, hogy "nagyon élvezi" az életet - és vegán ételeiket - Olaszországban, annak ellenére, hogy hiányzik a Unitednél megszokott élete.

 

 

A Roma sportigazgatója, Gianluca Petrachi korábban megerősítette, "ha Smalling maradni akar, tárgyalásokat kezdeményezünk a Uniteddel. Nagyszerű a kapcsolat a két klub között, a lehetőségeket pedig értékelni fogjuk."

 

A jelenleg az olasz bajnokságban hatodik helyen álló együttes úgy tudni, hogy hajlandó lenne több, mint 10 millió fontot fizetni azért, hogy a 29 éves bekk 2020 nyarán véglegesen az Örök Városba költözzön - a Sky Sports News azonban úgy értesült, hogy egyelőre még nem kezdődtek meg az egyeztetések a felek között az ügyletről.

 

Smalling tavaly írt alá új szerződést a manchesteriekkel és még további két és fél éve van belőle hátra, amelyet a klub további egy évvel opcionálisan meg is hosszabbíthat.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!