James: A szurkolók mögöttünk fognak állni

A Manchester United szélsője, Daniel James szerint a hangos hazai közönség a győzelembe kiabálhatja őket, amikor ma este a Tottenham Hotspurt fogadják az Old Traffordon.


Ez lesz a Vörös Ördögök első hétközi bajnoki mérkőzése ebben a szezonban, a nyári, Swansea City-től érkező igazolás pedig már nagyon várja, hogy pályára léphessen az Álmok Színházában.

 

"Igen, szerintem ez egy hatalmas dolog" - mondta a 22 éves játékos a Manutd.com-nak a múlt héten.

 

"Természetesen minden egyes mérkőzésnek úgy vágunk neki, hogy győzni akarunk, de szerintem a hétközi mérkőzések, különösen villanyfényes körítéssel, nagyon nagy események."

 

"A szurkolók teljesen mögöttünk fognak állni, de ez egy hihetetlenül fontos mérkőzés, éppen ezért abban a reményben akarunk belevágni, hogy nyerhetünk."

 

James ficánkolt két, top 6 elleni hazai összecsapás alkalmával ebben a szezonban, ugyanis míg a nyitófordulóban a kispadról debütálva a Chelsea elleni 4-0 alkalmával gólt tudott szerezni, addig a Liverpoollal szemben elért döntetlenkor pedig gólpasszt adott Marcus Rashfordnak.

 

A szélvészgyors támadó rengeteg problémát okozott a Mersey-partiaknak októberben és úgy látja, hogy az eltökélt, kontratámadásokra épülő játék megfelelő terv lehet számukra ilyen esetekben a jövőre nézve.

 

 

"Ezt mutatja a Liverpool ellen elért döntetlenünk is. Döntetlen állásnál csalódottak voltunk, hogy nem tudtunk menni előre és megnyerni a meccset" - tette hozzá.

 

"Későn tudtak gólt szerezni, de mi nagyon jól játszottunk azon a meccsen, ezt szerintem mindenki elismerheti."

 

"Nagyon keményen dolgoztunk és természetesen ezek a mérkőzések nagy előrelépést biztosítanak számunkra."

 

A Spurs elleni összecsapás a második lesz a sorban abból a kilenc mérkőzésből, amelyet a United három sorozat keretén belül decemberben fog lejátszani, James pedig már nagyon várja az ünnepi időszakot.

 

"Futballistaként mindenki minél több mérkőzést akar játszani" - mondta az eddig mind a 14 bajnoki fordulóban pályára lépő James.

 

"Ez decemberben a sok mérkőzésnek köszönhetően meg tud valósulni, a hónap során pedig sokat fog változni a csapat összetétele emiatt."

 

"Mindenki ki fogja venni a részét, ez pedig olyan dolog, amelyet már nagyon várok."

 

 

Mostantól január első hetéig olyan összecsapások várnak a Vörös Ördögökre, mint az ősi rivális Manchester City és az Arsenal elleni bajnokik, de sor kerül majd egy Wolves elleni FA-kupa és egy Colchester United elleni Ligakupa találkozóra is ez idő alatt.

 

Emiatt James szerint a szezonjuk alakulása szempontjából kulcsfontosságú időszak elébe néznek.

 

"Szerintem decemberben és Karácsony után a bajnokság nagyon nyílttá válik."

 

"Ez a mi esélyünk arra, hogy egy jó sorozatot produkáljunk és rendbe tegyük a dolgokat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!