Fergie csak az Evertonra koncentrál

Sir Alex Ferguson elárulta, õ mindig csak a következõ mérkõzésre koncentrál, és lépésrõl-lépésre szeretne haladni a klub 19. bajnoki címe felé.


A United 6 ponttal vezeti a tabellát riválisai, a Chelsea és az Arsenal csapatai elõtt, azonban mindkét együttessel találkozik a jövõ hónap elején. A két kulcsfontosságú találkozó ellenére azonban a mester most csak az Everton elleni szombati mérkõzésre gondol.

 


„Ha holnap gyõzni tudunk, már csak 4 mérkõzésünk marad hátra, és 6 pontos elõnyünk lesz. Én csak erre koncentrálok, nem nézek ennél távolabbra most.”


A skót mester egyedülálló rekordot tart a Premier League-ben, ugyanis a két csapat elmúlt 37 összecsapásából mindössze 4 alkalommal került ki vesztesen az Everton ellen. A Stolverkosok azonban idén egyszer már borsot törtek a Vörös Ördögök orra alá, amikor 3-1-es hátrányból a hosszabbításban néhány perc leforgása alatt visszahozták döntetlenre a mérkõzést.


„Az Everton kivételesen jól szerepelt idén. David Moyesnak számos sérüléshullámmal kellett szembenéznie az elmúlt hetekben, mégis jó eredményekkel tudtak kijönni ebbõl.”


„Soha nem könnyû az Everton ellen játszani, ez is egyfajta helyi derbi, de idén a hazai statisztikánk fantasztikus, akárcsak az otthon nyújtott teljesítményünk.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!