Ferguson: A Chelsea a legnagyobb fenyegetés

Sir Alex Ferguson szerint a Chelsea fenyegeti legjobban a Manchester United bajnoki esélyeit.


Sokáig úgy tûnt, hogy a kékek a szezon közepén kiszálltak a bajnoki versenyfutásból, ám az elmúlt idõszakban újra beérték az élmezõnyt, sõt, jobb gólkülönbségüknek köszönhetõen már meg is elõzik a szerdán csak döntetlent elérõ Arsenal csapatát.


A két csapat fej-fej mellett áll, mindketten 6 pontra lemaradva a listavezetõ Manchester United mögött, ám a Vörös Ördögök mindkét együttessel találkoznak még a hátralévõ 5 forduló alatt.


Ferguson tiszteli az Arsenalt a szép játéka miatt, de úgy érzi, a Chelsea a véghajrában veszélyesebb ellenfél lehet.

 


„Ha megnézzük a két csapatot, a Chelsea sokkal tapasztaltabb játékosokból áll.”


„Õk egy nagyon erõs csapat, sok tapasztalattal, és ez jelenti a két gárda között a különbséget. Az Arsenal szebben focizik, de a Chelsea a jobb, erõsebb csapat.”


„Néhány héttel ezelõtt már nyilatkoztam egyszer, hogy a Chelsea veszélyesebb lehet ránk nézve, mint az Arsenal.”


„Mindketten 6 ponttal vannak lemaradva mögöttünk, tehát mindketten komoly kihívók. A Chelsea sorsolása azonban egy kicsit könnyebbnek tûnik, de még jönniük kell hozzánk az Old Traffordra, ami nem lesz könnyû menet számukra.”


„Ha gyõzni tudunk az Everton ellen, minimum 6 pont elõnyünk lesz 4 fordulóval a vége elõtt, ami jónak számítana, mert lassan elfogynak a mérkõzések.”


„Mindenkinek voltak kisebb-nagyobb botlásai a szezon közben.”


„Volt egy pont, amikor a Chelsea volt a legesélyesebb a fogadóirodák szerint a bajnoki címre, majd jött nekik egy nagyobb hullámvölgy. Szerencsére mi elõnyt tudtunk kovácsolni ebbõl, de ha megnézzük, kik az üldözõink, rá kell jönnünk, hogy nem ülhetünk a babérjainkon, nem lehetünk önelégültek.”


„Jó érzés, hogy mögöttünk vannak, és mi az elmúlt évek hasonló tapasztalatait fogjuk felhasználni ahhoz, hogy magunk mögött tartsuk õket és elérjük a célunkat.”


„A hazai mutatóink fantasztikusak a szezonban, akárcsak a hazai teljesítményünk, és reméljük, hogy ez a jó sorozat az Everton ellen is folytatódik.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!