Kérdéses lehet Maguire játéka

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer bizonytalan azt illetően, hogy számíthat-e Harry Maguire játékára a kedd esti Manchester City elleni Ligakupa elődöntőben.


A Vörös Ördögök az Old Traffordon fogadják majd a városi riválist a második számú angol kupasorozat elődöntőjének első felvonásán, a szombati Wolverhampton Wanderers elleni 0-0-ra végződött FA-kupa mérkőzést követően pedig a norvég szakember elismerte, aggodalomra adhat okot Maguire erőnléti állapota.

 

A védő az első félidőben egy Adama Traorével szembeni becsúszását követően kezdett el sántikálni, amely után Phil Jones intenzív melegítésbe is kezdett az oldalvonal mellett.

 

Mindazonáltal Jones szolgálatai nem kerültek igénybe vételre, Maguire ugyanis végig a pályán töltötte a 90 percet a Molineux-ben.

 

Ennek ellenére Ole elárulta, közel állt hozzá, hogy a félidőben lecserélje nyári igazolását.

 

 

"Nem tudom" - válaszolta a BT Sport kérdésére, amikor Maguire bevethetőségéről kérdezték.

 

"Közel álltunk hozzá, hogy a szünetben lecseréljük; de végigharcolta a meccset. Majd meglátjuk, hogyan tud regenerálódni. Reménykedjünk benne."

 

A MUTV-nek a mérkőzés után adott interjújában így folytatta:

"Nem voltunk benne biztosak, hogy folytatnia kellene a második félidőben a meccset, de hajthatatlan volt azt illetően, hogy rendben lesz."

 

"Egy kicsit szenvedett, de majd meglátjuk hogyan sikerül regenerálódnia. Nincsen sok napja rá, csak vasárnap és hétfő, mert kedden már újabb meccs vár ránk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!