Sorsoltak az FA-kupa 4. fordulójára

Idegenben fog pályára lépni a Manchester United - Wolverhampton Wanderers párharc győztese az FA-kupa 4. fordulójában a tegnap esti sorsolást követően, ellenfelük kiléte pedig szintén újrajátszás után fog majd eldőlni a Tranmere Rovers és a Watford párosa közül.


Az Old Traffordon rendezendő 3. fordulós újrajátszás győztese január 24 és 27. között látogathat majd a Prenton Parkba vagy a Vicarage Roadra.

 

Amennyiben a Vörös Ördögök is legyőzik a Farkasokat, és a harmadosztályú Tranmere és túljut Premier League-es ellenfelén, úgy a két csapat története során másodszorra találkozhatna egymással. Az egyetlen Tranmere elleni tétmérkőzésre 1976 szeptember 1-én került sor a Ligakupa 2. fordulójában. Az akkor Tommy Docherty irányította manchesteriek hazai pályán megsemmisítő, 5-0-s győzelmet arattak Gerry Daly (2), Stuart Pearson, Gordon Hill és Lou Macari találataival.

 

 

A Watford egy sokkal jobban ismert ellenfél lenne, ráadásul keserű emlékei lehetnek róluk Ole Gunnar Solskjaer tanítványainak, miután Karácsony előtt idegenben 2-0-s vereséget mértek rájuk. A két csapat eddigi 33 találkozásából hatot rendeztek az FA-kupában, legutóbb a 2007-es elődöntőben, amikor Wayne Rooney (2), Cristiano Ronaldo és Kieran Richardson góljaival 4-1-es United siker született a Villa Parkban.

 

A 4. FORDULÓ SORSOLÁSA

Watford/Tranmere v Wolves/Man Utd
Hull v Chelsea
Southampton v Middlesbrough/Tottenham
QPR v Sheff Wed
Bournemouth v Arsenal/Leeds
Northampton v Derby County
Brentford v Leicester
Millwall v Sheff Utd
Reading/Blackpool v Cardiff/Carlisle
West Ham v West Brom
Burnley v Norwich
Bristol Rovers/Coventry v Birmingham
Man City v Fulham
Rochdale/Newcastle v Oxford Utd
Portsmouth v Barnsley
Bristol City/Shrewsbury v Liverpool


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!