Fergie szemei Edwin pótlásán

A United menedzsere szeretné megtalálni az egyes számú mez méltó viselõjét.


Sir Alex Ferguson reméli, hogy a Manchester United megtalálja a megfelelõ embert a visszavonuló Edwin van der Sar helyére.

 

A Vörös Ördögök felkészültek arra, hogy láthatják veterán kapusukat, amint szögre akasztja kesztyûit és lehúzza a rolót ragyogó karrierjét követõen.

 

Ferguson számára most a legfontosabb dolog megtalálni a megfelelõ embert az egyes számú mezre, ugyanis a United Van der Sar elõtt kapus problémákkal küszködött éveken át.

 

A legendás Peter Schmeichel 1999-es távozása után a Unitednek 6 évig tartott a megfelelõ utód megtalálása.

 

Ferguson reméli, még egyszer nem fordul elõ, hogy ezekkel a problémákkal kelljen küzdenie csapatának. Elengedhetetlen, hogy ezen a poszton amilyen gyorsan csak lehet, minõségi pótlás legyen.

 

 

"Remélem ez nem lehetetlen, mert volt már egy hasonló helyzetünk Peter Schmeichel esetében. Amikor õ távozott megvolt a lehetõségem már akkor leigazolni Edwint, de az a szituáció sajnos nem jól sült el."

 

"A rossz döntést hoztuk meg akkor, de mióta sikerült õt leigazolnunk, egyszerûen hihetetlen."

 

Van der Sar nem csak a pályáról, az Old Traffordról is hiányozni fog. Az öltözõbéli jelenléte nagyon fontos a csapat számára.

 

"Van der Sar az egyik legjobb" – mondta Ferguson a szombati gyõzelem után, ahol a United életbevágó, 1-0-s sikerrel lépett túl az Evertonon.

 

"Láthatod és hallhatod õt a meccsek félidejében, ahogy motiválja társait. Ez teljesen bámulatos."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!