Evra: Legyünk óvatosak

Patrice Evra szerint a Unitednek tanulni kell az elõzõ évi hibájából.


A United ismét német ellenfelet kapott a Bajnokok Ligája kiesés körében,  ezúttal a Schalke csapatát.

 

Az elõzõ évben a Bayern München csapata akadályozta meg a Vörös Ördögöket az elõdöntõbe jutásban, ahol késõbb a müncheniek kikaptak az Intertõl.

 

A Schalke játékosai éppen a címvédõ olasz gárdát gyõzték le az elõdöntõbe jutásért, és ezzel megerõsítették, hogy nem véletlen jutottak el idáig. A francia bekk figyelmeztette csapattársait, hogy ne vegyék könnyelmûen az összecsapást.

 

„Emlékszünk, hogy milyen egy német csapat ellen játszani, hiszen a Bayern vert ki minket az negyeddöntõben tavaly” - mondta Evra.

 

„Minden ellenfeledet tisztelned kell, és mi így is fogunk tenni. Mélyen tisztelem a Schalket is, hiszen soha nem mondhatsz meg semmit elõre.”

 

„Mikor még a Monacoban játszottam, senki sem számított arra, hogy eljutunk a fináléig, hiszen a negyeddöntõben a Real Madriddal, az elõdöntõben pedig a Chelsea-vel kellett játszanunk, mégis megnyertük mindkét mérkõzést!”

 

 

„A Schalke azért jutott el eddig, mert elszántak voltak. Az a vágyuk, hogy megnyerjék a trófeát, és ezt tiszteletben kell tartanunk. Tudjuk, hogy sokan szurkolnak nekik, és számítunk rá, hogy hatalmas hangulat lesz az idegenbeli mérkõzésen.”

 

Egy döcögõs szezonkezdés után a United csapata megerõsödött, és most már csak pár gyõzelem választja el õket a Premier League serlegétõl, és az, hogy az európai futball idei utolsó jeles eseményét hazájukban, a Wembleyben rendezik, csak elszántabbá teszi õket.

 

„Szeretnénk jól befejezni ezt a szezont. Nagyon jól!”

 

„Fantasztikus, hogy idén a Wembleyben rendezik meg a Bajnokok Ligája döntõjét, de ez még nem jelenti azt, hogy csak idén szeretnénk elhódítani a trófeát! Minden évben ez a szándékunk!”

 

„Minden szezonban élvezzük ezt a megmérettetést, hiszen ez az egyik legjelentõsebb elhódítható kupa Európában, és ha egyszer megnyerted, újra és újra csak ezt akarod majd!”

 

„Ezért is olyan fontos, hogy teljesen koncentráljunk, és elhódítsuk idén is a trófeát, ahogy azt 3 éve tettük Moszkvában!”

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!