A Vörösök célja a lelátók elhallgattatása

John O’Shea szerint a Schalke ellen egy idegenben lõtt gól nem döntené el a párharcot, de nagyon nagy lépés lenne a döntõbe jutás tekintetében.


A védõ azt várja kedden, hogy a Vörös Ördögök felhasználják eddigi tapasztalataikat a siker érdekében, és a Veltins Aréna szurkolóinak lelkesedését letörjék, továbbá szeretné, ha csapata továbbfolytatná sikeres sorozatát, miszerint ebben a Bajnokok Ligája kiírásban még nem kaptak gólt idegenbeli mérkõzésen.

 

Miután több sérülést is leküzdött a közelmúltban, az ír játékos elszánt, hogy kivegye részét a United céljából, szeretné csapatát egy álomszerû döntõbe segíteni, ahol a Barcelona vagy a Real Madrid várna majd a Unitedre a Wembleyben.  

 

"Azt nem mondanám" – válaszolta O’Shea, miután megkérdezték tõle, elégedett volt-e a sorsolást követõen, hiszen a United nem egy európai óriással csap majd össze. "Bejutottak a Bajnokok Ligája elõdöntõjébe. Nem lehet rossz csapat."

 

"Tisztában vagyunk azzal, hogy mi vagyunk a favoritok, azonban ez egy kis nyomást helyez ránk. De tisztában voltunk azzal is, ha legyõzzük a Chelsea-t, a Schalke vár majd ránk, hiszen remek eredményt értek el az elsõ mérkõzésükön. Bármely csapat, aki ennyi gólt képes lõni az Inter otthonában, megérdemli a továbbjutást."

 

"Való igaz, hazájuk bajnokságában nincsenek az élmezõnyben, de pokoli menetelést produkálnak a Bajnokok Ligájában. Tudatában vagyunk ennek. Úgy gondoljuk, hogy a szurkolóik különleges hangulatot teremtenek majd. Használnunk kell eddigi tapasztalatainkat és meg kell próbálnunk elhallgattatni õket azzal, hogy mi irányítjuk a mérkõzést. Egy idegenben lõtt gól nagyon jó eredmény, de azzal nem érne véget a mérkõzés és a párharc sem. Akkor leszünk igazán célegyenesben, ha visszatérünk az Old Traffordra. Itthon mindig nagy eséllyel játszunk."

 

 

"Biztosnak kell lennünk, hogy megmutatjuk a klub történelmét, miért jutottunk döntõkbe, miért nyertük meg azokat, és miért voltunk ugyanebben a szituációban már párszor az évek során. Meg kell mutatnunk magunkat, meg kell birkóznunk a fenyegetéssel."

 

"Biztos vagyok benne, hogy a menedzser tisztában van azzal, hogy okoztak a német csapatok pár bosszantó kiesést a csapat számára az évek alatt. Jól fel fog készíteni minket, hogy ez alkalommal ez ne történhessen meg."

 

Ami O’Shea szezonját illeti, a védõ csalódott, mivel a szezonban többször is volt sérült, ugyanakkor örül, hogy a hátralevõ maximum hét mérkõzésen számíthat rá menedzsere.

 

"Kissé frusztráló volt" – mondta. "Köztudott, az elmúlt szezonban négy hónapot hagytam ki sérülés miatt. Akkor a vádlimmal volt baj, ebben a szezonban pedig térdín sérülés miatt 6 hetet voltam kénytelen kihagyni. Maga a sérülés nagyjából három és fél hetet vett igénybe, de dolgoznom kellett a kondíciómon is. A szezon legfontosabb részében jött a sérülésem és kihagytam pár mérkõzést. Szerencsére most már fitt vagyok és a menedzser is számíthat rám."

 

"Mindenki a legmegfelelõbb idõben lett újra elérhetõ. Ez nagyon jó a menedzsernek. Ha karrierem során csak vádli, térdín és szokatlan láb-sérüléseim lesznek, szerencsésnek mondhatom majd magam, ezek nem jelentõs dolgok. Remélhetõleg most már mindet a hátam mögött tudhatom."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!