Bellingham családostul látogatott Carringtonba

A Birmingham City középpályása, Jude Bellingham a Manchester United carringtoni edzőközpontjában járt, amely egy újabb lépést jelenthet Ole Gunnar Solskjaernak a játékos megszerzését illetően, erősítette meg a Sky Sports News.


A Vörös Ördögöknél már jó ideje követik nyomon a Kékek tinédzserkorú tehetségének helyzetét és egyértelműen az Old Traffordra szeretnék őt csábítani.

 

Bellingham hétfőn szüleivel karöltve látogatott a Unitedhez azt követően, hogy vasárnap két újdonsült igazolás, Bruno Fernandes és Odion Ighalo közreműködésével sikerült legyőzniük 2-0 arányban a városi rivális Manchester City-t.

 

A Birmingham City-nél engedélyezték akadémiájuk legfényesebb csillagának, hogy találkozzon az érdeklődő klubokkal, Manchesterben pedig abban reménykednek, hogy a hétfői egyeztetéssel előnyt tudnak szerezni a többek között a Borussia Dortmundot is tömörítő vetélytársak előtt a játékos aláírásáért vívott versenyfutásban.

 

 

A United részéről januárban már volt egy próbálkozás a box-to-box középpályás megszerzésére, ám akkori 30 millió fontról szóló ajánlatukat elutasították.

 

A Stourbridge-ben született játékos 13 éves korában debütálhatott az angol U13-as válogatottban és azóta az egyik legígéretesebb európai fiatal játékosnak tartják. 

 

Bellingham 2019 augusztusában a Birmingham City történetének legfiatalabb játékosaként mutatkozhatott be tétmérkőzésen a felnőtt csapatban, azóta lejátszott 32 másodosztályú bajnokiján pedig négy gólt és három asszisztot jegyzett.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!