Sir Alex: Elértük a csúcsot

A United professzionális, Schalke felett aratott gyõzelme után Sir Alex Ferguson bizakodó, fõleg így, egy rendkívül fontos hét elõtt állva.


A Bajnokok Ligája visszavágója két nagyon fontos bajnoki közé beágyazódva vár Vidicsékre jövõ szerdán, olyan két bajnoki találkozó lesz ez, mely döntõ fontosságú lehet a Premier League végeredményére. A Vörös Ördögök készen állnak mindegyik mérkõzésre, jól tükrözte ezt a németországi mérkõzés is.

"A játékosok élvezik ezeket a mérkõzéseket" - mondta Ferguson. "Szerintem a csúcsra értünk."

"Fantasztikus volt a hangulat ma este, de ez nem volt rossz hatással a játékosainkra. Saját futballunkat játszottuk, magabiztosságot és bizalmat mutatva egymás felé."

"A koncentrációnk, a játékunk intenzitása, a passzjátékunk sebessége mind-mind kiváló volt ma este."

"Ez egy kimagasló teljesítmény volt. Minden játékosommal nagyon elégedett vagyok, mindannyian fantasztikusan teljesítettek."

 


A United dominanciájának legnagyobb ellenfele mindenképp a kiválóan védõ, fiatal kapus, Manuel Neuer volt - akit a sajtó gyakran összehoz a Vörös Ördögökkel az utóbbi idõben. Ám állítólag már a Bayern Münchenhez áll közel a hálóõr.

"Fantasztikus volt. Az egyik legjobb teljesítményt láttam tõle, amit valaha játékos a Manchester United ellen tett" - folytatta a Fõnök.

"A szünetben átkoztam magam, megemlítve a Dortmund elleni elõdöntõt. De most sokkal több tapasztalatunk volt már, mint akkor. (1997-ben)

Neuer az elsõ félidõben szinte egy emberként óvta meg csapatát a góloktól, hatalmasat védve Wayne Rooney, Javier Hernandez és Ryan Giggs számos helyzeténél.

"A vicces az, mikor a félidõt követõen Chicharito betalált, ám lesen volt, mondta a játékosoknak, képesek túljárni a kapus eszén. Sikerült is, Ryan gólt szerzett, majd Wazza is. Csodálatos eredmény."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!