Fergie: Messi vagy Ronaldo?

Sok szurkoló feltette már ezt a kérdést magának az elmúlt szezonok során. Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo?


Sir Alex Ferguson ma akár el is dönthetné ezt a kérdést, hiszen a Bernabeuban láthatja ma mindkettejüket. A skót menedzser reméli, hogy valamelyikükkel szembe találkozhat majd a Wembleyben rendezendõ Bajnokok Ligája döntõjében azok után, hogy tegnap 2-0-ás, idegenbeli gyõzelemmel várhatja majd csapata a jövõ heti visszavágót.

Természetesen Ronaldot ismeri, hisz együtt dolgoztak éveken át és a mai napig csodálja a Vörös Ördögök egykori gólzsákját.

"Nos, játékosom volt Ronaldo, azt hiszem a világ legjobb játékosa" - mondta Sir Alex a Manutd.com-nak. "Mindkét lábbal kiváló, fantasztikus képessége, ereje, bátorsága van és rendkívül jól fejel. De Messi is egy fantasztikus futballista."

 


"Nagyon nehéz kettejük közül választani, talán csak pénzfeldobással lehetne."

"Attól függ, hogyan nézel a játékosokra. Tény, hogy Ronaldo hosszú évekig itt játszott, jól ismerem õt. Láttam, hogyan hajtott az edzéseken azért, hogy õ legyen a világ legjobbja, ezek pedig nagy súllyal hatnak a nézeteimre, mint játékos és mint ember."

"De nézd meg a Messi fiút és tudhatod, hogy nagyon komoly játékos. Imádja játszani a futballt. Bátor, akár egy oroszlán, minden helyzetben szeretné a labdát. Különbözõ típusú játékosok, de nem kérdéses, mindkettejük hatalmas, kész futballista."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!