Rio még több trófeát akar

A Vörös Ördögök védõje tovább növelné a trófeák számát.


Rio Ferdinand ragaszkodik ahhoz, ha csapatának sikerülne idén hazája bajnokságát és a Bajnokok Ligáját is megnyernie, attól még nem hagyna alább az éhsége az újabb kupákra.

 

A Premier League listavezetõi jó úton haladnak afelé, hogy négy év alatt a második olyan duplázásukat vigyék véghez, amikor a bajnokság mellett a Bajnokok Ligáját is sikerült elhódítaniuk, miután kedd este diadalmaskodtak a Schalke felett az elõdöntõ elsõ mérkõzésén.

 

Az angol válogatott Ferdinand már négy bajnoki elsõséghez és egy Bajnokok Ligája aranyhoz segítette csapatát, mióta csatlakozott a Unitedhez. Emellett még két Ligakupát tudhat magáénak, azonban a 32 éves védõ étvágya nem enyhült és újabb címeket hódítana el együttesével.

 

"Ha két év múlva befejezném a karrierem ennyi trófeával, nem lennék elégedett. Ez elképzelhetetlen, rémálmaim lennének" – mondta.

 

"Rengeteg trófea van, amit megnyerhettünk volna. Ha nem hódítjuk el a bajnokságot ebben az évben, letört leszek."

 

"Meg akarom nyerni a bajnokságot idén, jövõre és minden évben, amíg játszom."

 

"Ez a negyedik Bajnokok Ligája elõdöntõnk öt év alatt és csak egyszer emelhettük magasba a trófeát. Sok csalódás ért minket az elmúlt négy évben."

 

 

A jelenlegi Unitedet a kritikusok ebben a szezonban már számtalan alkalommal leírták, de Ferdinand ragaszkodik ahhoz, hogy csapata nem változott.

 

"Ez egy vágyálom pár ember számára" – nevetett.

 

"Az emberek szeretnék, ha veszítenénk, mert az utóbbi négy évben három alkalommal is mi végeztünk a bajnokság élén és talán szeretnének egy kis változatosságot látni."

 

"Természetesen lehet véleményük és úgy beszélgethetnek arról, ahogy szeretnének. Mi csak megakarjuk nyerni a meccseinket. Ha mérkõzéseket nyerünk és a végén trófeákat zsebelünk be, nem fogunk arról gondolkodni, vajon mit mondanak rólunk az emberek."

 

Ferdinand úgy érzi, csapatának rendíthetetlen hozzáállása az oka a sikereknek.

 

"Ami megkülönbözteti a Unitedet a többi csapattól az, hogy soha nem fogy el az étvágyunk a trófeákra" – mondta. "Ez a menedzsertõl származik és átszûrõdik a játékosokra is."

 

"Olyan játékosaink vannak a csapatban, akik címeket akarnak nyerni."

 

"Ha megnézed, még mindig vannak játékosok, akik nem mondhatják el magukról, hogy bajnoki címet nyertek. Emellett vannak olyanok is, akik már megnyerték több alkalommal is és még többször akarják. Ez az, amiért minden nap végezzük a munkánkat."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!