Evra figyelmeztet

Patrice Evra a Schalke elleni Bajnokok Ligája elõdöntõ második mérkõzése miatt figyelmeztette csapattársait.


A francia védõ elsõ kézbõl tapasztalhatta meg, hogyan lehet a Bajnokok Ligájában két gólos hártányból jól kijönni és úgy véli, katasztrófa lenne a United számára, ha nem jutna be a Wembleyben rendezendõ döntõbe azok után, amilyen kiváló mérkõzést produkáltak a Veltins Arénában.

Ugyanakkor Pat is elismeri, az egyik legjobb mérkõzés volt ez a BL-ben, amin õ is szerepelt.

"Soha nem tudhatjuk" - mondta Evra az MUTV-nek. "A futballban soha nem tudhatjuk, mi történik. Azt hiszem, nagyon jól játszottunk ma este, de kissé furcsa, hogy a félidõre rúgott gól nélkül mentünk. Úgy gondolom, mindannyian frusztráltak voltunk. De folytattuk, amit az elsõ félidõben tettünk. Véleményem szerint egy csapat volt csak a pályán, nagy teljesítményt nyújtottunk. De a futballt nem lehet kiismerni, emlékszem még a Monacoval kikaptunk 4-2-re a Berbabeuban, a Madrid már azt hitte, az elõdöntõben van. Majd a visszavágón nyertünk 3-1-re."

"Profiként kell viselkednünk a második mérkõzésen is, folytatnunk kell amit eddig tettünk és gyõznünk kell. Gyõznünk kell az Old Traffordon. Ha nem jutunk a döntõbe, az katasztrófális lesz. El kell végeznünk a feladatunkat. Közel vagyunk egy újabb döntõhöz, de ahhoz el kell végezzük a munkánkat az Old Traffordon is."

 


Evrától azt is megkérdezték, emlékszik-e manchesteri pályafutásából hasonlóan jó idegenbeli teljesítményre.

"Igen, határozottan!" - felelte. "Amikor az elõdöntõben a Camp Nouban a Barcelona ellen 0-0-ás döntetlent értünk el, a csapat taktikailag nagyon erõs volt. De a ma esti teljesítményünk az egyik legjobb volt, amit a United idegenben játszott."

"Nem lepett meg, mert láttam a vágyat a csapatban és tiszteltük a Schalkét. Úgy gondolom, a Manchester United nagyon tisztelte ma este a Schalke csapatát. A mérkõzés elõtt arról beszéltünk, elõdöntõt játszunk, teljesen mindegy, hogy a Schalke ellen tesszük ezt, vagy más csapat ellen. A döntõért játszunk. Ez a legfontosabb. Ez az, amiért tisztelettel játszottunk és mindenki nagyon jól elvégezte a munkáját ma este."

A védõ kissé csalódott, amiért nem sikerült a mérkõzés végén gólt szereznie a csereként beálló Nani passzát követõen.

"Közel voltam a gólhoz" - mondta Pat. "Közel, ismét közel. Be is kell találni, nem csak közel kell lennem a gólhoz. De talán a második mérkõzésen vagy a döntõn sikerül?"
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!