Rooney elismeri hibáját

A csatár megpróbál újra bizonyítani a United szurkolóinak.


Wayne Rooney elismerte, a szezont azzal tölti, hogy újra bizonyítson a Manchester United szurkolóinak azok után, hogy a szezon elején el akarta hagyni a klubot.

A támadó még októberben erõsítette meg, hogy szeretné elhagyni az Old Traffordot, minden jel arra is utalt, hogy ez megtörténik.

Majd egy hirtelen irányváltást követõen pár nappal késõbb aláírta új, jövedelmezõ szerzõdését a Uniteddel.

Miután a klub Bajnokok Ligája és Premier League sikereiben kulcsszerepet játszott, Rooney elismerte, azért hajt, hogy az októberi hibáit jóvá tegye.

 


"Hibáztam" - mondta Wayne a Guardiannak.

"Mikor most visszanézek, ismét azt mondom, hogy voltam ilyen rossz. Ezt el kell ismernem. Már bocsánatot kértem és azóta próbálok minden United szurkolónak bizonyítani. Úgy érzem, most sikerül is ezt tennem."

Rooney 12 gólt szerzett a 21 mérkõzésén, melyet 2011-ben játszott eddig, legutóbbit a Schalke elleni Bajnokok Ligája elõdöntõn, mellyel csapata megnyugtató elõnyt harcolt ki a visszavágóra.

"Örülök jelenleg a formámnak és hálás vagyok a szurkolóknak, hogy támogattak akkor is, mikor ez a dolog történt. (átigazolási kérelem) Remélem, valamit visszafizetek most a szurkolóknak. Biztosan érzem, a döntésem beigazolódik. (hogy maradt a klubnál) Nagy végjáték jön a szezonban, ha sikerül bejutnunk a Wembleybe és megnyerjük a Bajnokok Ligáját is a bajnokság mellett."

"Sokkal boldogabb vagyok az életben, sokkal boldogabb vagyok attól, ahogy játszom."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!