Ighalo: Még nem kaptam szerződéshosszabbítási ajánlatot

Odion Ighalo elmondta, hogy még nincs az "asztalon ajánlat" a Manchester Unitedtől a szerződéshosszabbítást illetően.


A nigériai csatár biztatóan kezdte életét a Unitednál a meglepetésszerű utolsó napos átigazolását követően. A támadó a Shanghai Shenhua csapatától érkezett, mielőtt felfüggesztették az angol bajnokságot a koronavírus világjárvány miatt.

 

A United edzője, Ole Gunnar Solskjaer utalt arra, hogy Ighalo a klubnál maradhat, miután a jelenlegi kölcsönszerződése lejár. Viszont a 30 éves játékos elmondása szerint még nem érkezett formális ajánlat.

 

"Még nincs ajánlat az asztalon" - mondta Ighalo az Elegbete TV-nek, aki nyolc mérkőzésen négy gólt szerzett a United színeiben.

 

 

"Mivel a szezon még mindig tart, és még nem fejeztem be a kölcsönszerződést. Az életemben nem csak egyedül hozok döntéseket. Van egy elvem és iránymutatásom mindenre, amit csinálok. Mindig imádkozok Istenhez, hogy irányítson engem."

 

A Sky Sports News a múlt hónapban kiderítette, hogy Ighalonak kétéves szerződéshosszabbítást ajánlott a Shanghai, ahol heti 400.000 fontot kereshetne.

 

Ighalo jelenlegi szerződése 2022 decemberében jár le, de a Sanghai legalább 2024 decemberéig meg akarja őt tartani.

 

"Rengeteg bejegyzést láttam erről. Sokan teljesen megőrültek, és azt mondták, hogy 'menj vissza Kínába', míg mások azt, hogy maradjak a Unitednél" - tette hozzá.

 

 

"Láttad, hogy mondok akár egy szót is? Nincs semmi mondanivalóm. Amikor a szezon befejeződik és kapok a két csapattól két ajánlatot, akkor leülök és átgondolom a dolgokat, majd imádkozok róla, és bármi amit Isten dönt, hogy meg kell tennem, azt megteszem."

 

"Én nem szimplán leülök és döntéseket hozok, emellett pedig nem ragadtatom el magam, akármit is mondanak az emberek. Fizetéscsökkentéssel is eljöttem a Manchester Unitedhez, mert ezt akartam. Tehát bármi megtörténhet, de be akarom fejezni mind a szezont, mind a kölcsönszerződést először. Azután pedig meglátom, hogy mik a lehetőségek."

 

"Nem kapkodod el gyorsan a dolgokat: 'Én idemegyek, én idemegyek'. Le kell ülnöm és jól befejezni a szezont. Le kell ülnöm az ügynökömmel, és megnézni mik vannak az asztalon: A, B, C, D van az asztalon. Oké, most már csak választani kell."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!