Rueda: Alexis "kemény" időszakon ment keresztül

A chilei szövetségi kapitány, Reinaldo Rueda szerint Alexis Sanchez "kemény" időszakon ment keresztül, mióta a Manchester Unitedhez igazolt, de szerinte még mindig van benne néhány év a legmagasabb szinten.


Sanchez, aki a Vörös Ördögök színeiben lejátszott 45 mérkőzésén csak 5 alkalommal tudott eredményes lenni, októberben szenvedett sérülést a chilei válogatottnál, mindössze pár héttel azt követően, hogy az Internazionale az egész szezonra kölcsönvette.

 

A korábbi Barcelona és Arsenal játékos sérüléséből történt januári visszatérése óta egyetlen alkalommal se tudott az ellenfelek hálójába találni 11 pályára lépése alkalmával, így igen valószínűtlennek tűnik, hogy véglegesen Milánóba költözzön kölcsönszerződése lejártával.

 

Rueda azonban támogatja a 31 éves játékost, hogy újra megtalálja legjobb formáját.

 

 

"Kemény év volt ez számára és ez a negatív trend azóta tart, mióta elhagyta az Arsenalt és a Manchester Unitedhez igazolt" - kezdte a spanyol Sport napilapnak.

 

"Eljött velünk Brazíliába a Copa Americára, majd balszerencséjére Alicanteban megsérült egy Kolumbia elleni barátságos mérkőzésen. Ez majdnem megakadályozta abban, hogy az Interhez kerülhessen kölcsönben, amikor pedig felépült a sérüléséből, kitört a koronavírus világjárvány."

 

"Csak abban tudok reménykedni, hogy ez az egész dolog körülötte hamar elmúlik, mert ő egy igazi profi, hatalmas munkabírással, aki képes lehet klub és válogatott szinten is a legjobb teljesítményt nyújtani, amennyiben lehetőséget kap. Még számos évig futballozhat a legmagasabb szinten."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!