Rojo megszegte a járványügyi korlátozásokat

A Manchester United emlékezteti Marcos Rojot arra, milyen felelősséggel tartozik játékosként, ugyanis az argentin labdarúgó megszegte hazája szabályait, melyeket a koronavírus-járvány miatt hoztak.


A 30 éves védő - aki jelenleg az Estudiantes csapatánál van kölcsönben - a barátaival saját otthonában dohányzott és kártyázott a minap.

 

Alberto Fernandez, Argentína elnöke nemrégiben jelentette ki, hogy a kijárási korlátozásokat május 10-ig meghosszabbítják.

 

Rojo nem az első Premier League-játékos, aki megszegi a kormány szabályait.

 

Jack Grealish, Kyle Walker és Moise Kane, valamint számos Arsenal és Tottenham játékos került kritikák kereszttüzébe azután, hogy megszegték a korlátozásokat.

 

 

Rojo - aki november óta nem szerepelt a United első csapatában - januárban tért vissza hazájába, miután a szezon végéig az Estudiantes kölcsönvette őt a Vörös Ördögöktől.

 

Az argentin várakozással tekintett a Copa Superligában történő szereplésre. Ez egy olyan 24 csapatos bajnokság, melynek rájátszására május végén került volna sor, ám a koronavírus miatt az argentin szövetség törölte azt.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!