Vidic trófeákról álmodik

A védõ reméli, sikerre vezetheti a Unitedet.


A szerb Nemanja Vidic elismerte, ha a Manchester Unitedet kapitányként vezetve sikerülne kupát nyernie, egy álma válna valóra.

A Vörös Ördögök még akár duplázhatnak is, hiszen a Premier League élén állnak, valamint a Bajnokok Ligája elõdöntõjében 2-0-ás elõnnyel várhatják a hazai visszavágót, így könnyen lehet, hogy a döntõbe jutnak.

A védõ a szezon elején kapta meg a csapatkapitányi karszalagot és idén is kiemelkedõt teljesít a Unitedben, elszántan küzd, hogy eredményesen fejezze be munkáját csapatával együtt.

"Egyértelmû, egy álom, ha kapitány lehetsz egy ilyen nagy klubnál, mint a Manchester United és magasba emelhetsz egy kupát" - mondta Vidic a Sky Sports Newsnak.

 


"Minden futballistának ez az álma. Õszintén szólva, játékosként soha nem álmodhattam volna nagyobbat."

"Játszani egy ilyen nagy klubért, ráadásul kapitányként szerepelve olyan ez, mint egy álom. Nagyon élvezem."

Vidic hozzátette, kapitányi szalaggal a karján felemelni a Wembleyben a Bajnokok Ligája serlegét rendkívül különleges lenne.

"Játszani a döntõben egy hihetetlen érzés" - mondta Nemanja a The Sunnak. "A Wembleyben magasba emelni a BL trófeát a United csapatkapitányaként a pályafutásom csúcsa lenne. Álmom válna valóra."

Vida elmondta, a 2009-es, Barcelona elleni vereség a döntõben nagyon ösztönzi õket az újabb gyõzelemért.

"Emlékszem, ahogy elvesztettük a döntõt" - folytatta a szerb. "Újra le akarom játszani azt és megnyerni."

A csapatkapitány örül Wayne Rooney jelenlegi formájának, aki rengeteget tett azért, hogy a Manchester United megvalósíthassa küzdelmeit a kupákért az idei szezonban is.

"Az utóbbi pár hétben nagyon jó formában van. Néhány remek teljesítményt produkált és nem egy nagy gólt is szerzett."

"Ha továbbra is ilyen formában játszik, nagy esélyünk lesz arra, hogy trófeát nyerjünk. Amikor éppen egészséges és nincs sérülése, határozottan az egyik legjobb játékos."

Vidic csapattársa, Michael Carrick is egyetért azzal, Rooney nagyon fontos csapata számára.

"Egyre jobb és jobb lesz. A legutóbbi estén is szenzációsan játszott. (a Schalke ellen) Ha így játszik, mint ahogy tette most, az bárki másnak nagyon jót tesz."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!