Harc várható Ighalo megtartásáért

A Shanghai Shenhua együttesénél arra számítanak, hogy Odion Ighalo a kínai Szuperliga szezonjának kezdetére időben visszatér hozzájuk a Manchester Unitednél töltött kölcsönidőszakából, amely a tervek szerint júliusban indulna.


A Manchester Unitednél szeretnék, ha a nigériai támadó kölcsönszerződése meghosszabbítható lenne a Premier League szezonjának végéig, erről azonban a koronavírus világjárvány okán egyelőre még nem rendelkeznek pontos dátummal.

 

A dolgok jelenlegi állása szerint a Shanghai Shenhua csak akkor fogja engedélyezni Ighalo Old Traffordon maradását, ha a manchesteriek véglegesen megvásárolják őt, a kínai klubnál pedig 20 millió font körüli összegben reménykednének ebben az esetben.

 

Feltűnt azonban az érdeklődők között a Newcastle United is, akiknél a nyár folyamán történhet nagy-nagy változásokat előidéző tulajdonosváltás.

 

 

Ighalo még áprilisban árulta el, hogy egyelőre "nem kapott még ajánlatot" a Manchester Unitedtől kölcsönben történő tartózkodása meghosszabbítására, annak ellenére, hogy Ole Gunnar Solskjaer arra tett utalást, hogy az ügylet létrejöhet.

 

A korábbi Watford játékos pedig igen ígéretesen kezdte meg karrierét Vörös Ördögként azt követően, hogy a téli átigazolási időszak utolsó pillanatában került Manchesterbe, a Premier League felfüggesztése előtt ugyanis nyolc mérkőzésen négy alkalommal tudott eredményes lenni.

 

A Sky Sports News még márciusban számolt be róla, hogy Ighalo számára két éves szerződéshosszabbítást tett le az asztalra sanghaji anyaklubja, amely elfogadása esetén hetente 400 ezer fontot kereshetne.

 

Ighalo jelenlegi szerződése 2022 decemberében jár le Kínában és a Shanghai Shenhua ezt szeretné meghosszabbítani 2024 végéig.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!