Berbatov visszatér az Arsenal ellen

Sir Alex Ferguson elárulta, Dimitar Berbatov bevethetõ lesz az Arsenal elleni nagyon fontos találkozón, melyen cél a három pont megszerzése, amivel a United újabb fontos lépést tehet a 19., rekordnak számító bajnoki elsõség felé.


A Barclays Premier League góllövõlistájának vezetõje a Manchester City elleni FA kupa mérkõzést követõen került ki a keretbõl ágyék sérülés miatt, ám az Arsenal ellen bevethetõ lesz.

Darren Fletcher visszatérése is egyre közelebbi, hiszen már egy félidõt játszott a tegnapi, Old Traffordon lejátszott, Arsenal elleni tartalék bajnokin, mely gól nélküli döntetlennel zárult.

"Berba egész héten edzett, egészséges és bevethetõ" - mondta Sir Alex Ferguson. "Darren egy nagyon jó 45 percet játszott a tartalékoknál, szeretném õt szerdán újabb 45 percre betenni a csapatba."

"Darren visszanyerte testsúlyát, keményen dolgozik az edzõteremben. Az idény ezen részében nagy pluszt jelent majd õ nekünk."

 


A Fõnök örül, hogy csapata nagy erõvel rendelkezik és úgy érzi, a vetélytárs Chelsea - szombaton a Tottenhammel játszanak - több pontot is elhullajt még.

"Erõs csapatom van és ha akarom, változtathatok vasárnapig" - folytatta Ferguson. "Frissesség van a csapatban annak is köszönhetõen, hogy Anderson, Park, Valencia és Fabio is a közelmúltban tért vissza. Ez pedig nagy lökést ad az év ezen szakaszában."

"Wayne Rooney és Chicharito az elmúlt néhány hétben meglepetést okozott nekünk."

"Az emberek az Arsenalra és Chelseare néznek úgy, mint nagy esélyesek, ráadásul most ellenük is fogunk játszani. Jó formában vagyunk és remélem tudjuk is tartani ezt. Miért ne nyerhetnénk meg ilyen formával ezeket a mérkõzéseket? Jó esélyünk van. Egy pont az Arsenal ellen nagyon jó eredmény lenne, de mi a gyõzelemért megyünk."

"Még mindig úgy gondolom, a címért folyó harcban lesznek drámák. A csapatok pontokat fognak hullajtani - beleértve a Chelseat is."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!